Tak hlavně, že ti to už funguje. Hroznej ale přístup k potenciometru ... co
Jsi právě ušetřil +- 34000,- v Oplu servisu ... tam by ti řekli ,, špatné EPS´´ a vůbec by se tím nezabývali a rovnou vyměnili celé řízení.
Tak se dnes ve značkových servisech vydělává
nespíná relátko na polohu vpravo,možná chyba ve stírací ploše na volantu,kde jsou kontakty,pro udávání směru motorku(pokud je to takto udělané)....Ale taky podle toho co to je podle tebe ztuha,mě se bez serva jede super.Ztuha bych řekl,kdyby se přidřelo řízení.
Ahojky chlapy,mam podobný problém s posilovačem řizení,jde o Corsu 2000,1.2 16V a spočívá to v tom ,že když jedu krokem anebo zpomaluji a chci zatočit at do prava nebo do leva řízení mi jakoby na okamžik ztuhne a jakmile přidám tak hned povolí,nevím jestli je to posilovačem,není to tady uplně po každé,ale je to dost často,sbíhavost,odklon atd. vše v pořádku.Nevím si s tím rady!
jestli se nepletu tak tam je elektr. poslilovač řízení - to bude jedinej problém
já měl muziku a blikaly mi kontrolky a občas jsem to zaregistroval taky
Ahoj,koupil jsem tu corsu před měsícem a inzerátě bylo,že má servo.Při zkušební jízdě šel volant těžko(jako bez serva),prodávající mi řekl,že je to chyba tisku--že servo to nemá.Jinak bylo auto dobré,tak jsem ho vzal.A nakonec prý mají serva všechny corsy.Mám 2002 --žádný dovoz--prodané nové v CR.Až se oteplí,podívám se na to řízení---tento serial s foto mi velmi pomohl--díky Vám
EDIT: Sloučeno. Prosím vkládejte odpovědi do správného vlákna. Suby.
Asi sem se blbě vyjádřil Je možné,že ten předchozí majitel to servo odpojil a já s tim jezdím?Cena toho serva je prý 34tisíc--to bych se mu ani nedivil.Ten volant jde trochu těžko,ale jezdit se s tím dá.Měli opravdu všechny Corsy C posilovač řízení???
Čéče, já mám Béčko bez serva a bojím se, že kdybych tam servo měl, tak bych nepoznal rozdíl.... Nevím jak C, ale B Corsa s novýma pneu valí bez posilovače jako Felicia s posilovačem