Maro - Corsa B GSI C20XE
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
- -Jakub-
- Kontaktovat uživatele:
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
to podsvícení se mi moc líbí.. konečně to pořádně svítí.. já jak jsem jen vyměňoval diody, tak je to naprosto naprd.. budu muset udělat to samé ;o(
a co se týče těch kol, tak na autě budou vypadat naprosto bombově... jen mám strach co vydrží, musíš na ně být opatrný... mamce jsem totiž asi před dvěma měsíci kupoval na tigru 17" RSW... to je něco podobnýho

taky právě byly za výbornou cenu.. na autě bombově seděj.. ale v pneuservisu mi řekli, že jsou to strašně měký kola, a že toho moc nevydržej.. že stačí pár děr a jsou na odpis ;o(((
a co se týče těch kol, tak na autě budou vypadat naprosto bombově... jen mám strach co vydrží, musíš na ně být opatrný... mamce jsem totiž asi před dvěma měsíci kupoval na tigru 17" RSW... to je něco podobnýho

taky právě byly za výbornou cenu.. na autě bombově seděj.. ale v pneuservisu mi řekli, že jsou to strašně měký kola, a že toho moc nevydržej.. že stačí pár děr a jsou na odpis ;o(((
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Maro
- Kontaktovat uživatele:
Dík Bloude za to podsvícení.... trvalo mi to asi 4-5 dnů. Uplně jsem je rozdělal, pak jsem do nic vrtal, aby diody svítily přímo na ty čísla a dal jsem je do serie, aby mi to reagovalo na ten potenciometr podsvícení budíků ... co se týče těch disků, tak opravdu nevím jak jsou tvrdé... ale zase když nebudu jezdit jak hovado a vymetat každou díru, která bude předemnou, tak si myslím že to vydrží 

-
o.t.bloude neboj co ti řekli je blbost měl jsem rsw na autě dve sezony a zadny problem samozrejme jestli mamka překrosí obrubník tak asi se jim to libit nebude.
mě vždycky zabíjej tyhle keci v pneuservisu kola na ho... přivezes tam pneu taky naho... proste co nekoupíš odnich tak je na hovn...
mě vždycky zabíjej tyhle keci v pneuservisu kola na ho... přivezes tam pneu taky naho... proste co nekoupíš odnich tak je na hovn...
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
- Peťas