Maro - Corsa B GSI C20XE

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Díky moc....a k těm imitacím... nevím zkusím to imbusem povolit esi to je fakt imitace nebo ne... :)
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

pekny maro kolcka akorad mam stejny rozmery jen ET 19 a gumy drhnouu jen co je pravda :D ale ja mam 195/50 ale uz jsme to vymyslel pujdoutam dorazy a zadek se trozku zvedne :lol: videl jsme to tak na jedne corsa a bombice jen prdel bude vic na tvrdo ale v predu zadny problem
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

Dorazy vyřešej všechno.... já mam 8J ET20 a leží to jen na dorazech :D
Styxxy žádný zvedání
I German Style !
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

A o kolik ti to Svoby teda properuje? o nic? to musí bejt tvrdé jak svina ne? Přece jenom nechci aby náprava dostavala takové kapky.
-Jakub-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -Jakub- »

jsou to jednodíly a nic nepovoluj nebo to jen poškodíš :) jinak bych na to kopnul klasiku 195/45 a stejně ti to na tom 8" udělá mini áčko a mlžeš koupit lepší než nankang
1,0 12V
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

Maro pruží to tak o 1cm
I German Style !
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

okej nebudu to povolovat.... jen se podívam esi to je jeden odlitek. A uvažuju ze na to ted dam jen tak provizorní pneu a pak Dunlop Sport 9000 195/45(50)
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Svoby: tak to je dost malinko no.... ja to zatím nasadím na auto tak jak to je a pak uvidím jak to bude vypadat, popřípadě to malinko snížím ale né zase moc.
mara A4

Příspěvek od mara A4 »

Maro píše:8500,- celkem bomba cena :D
no nevim já kupoval 17cky nové za 9 000,-
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

A tyhle? Já si myslím že bych tyhle níž nesehnal, aspon ted ne no. A nebo schválně mi zkus ukázat lepší cenu.
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

to podsvícení se mi moc líbí.. konečně to pořádně svítí.. já jak jsem jen vyměňoval diody, tak je to naprosto naprd.. budu muset udělat to samé ;o(

a co se týče těch kol, tak na autě budou vypadat naprosto bombově... jen mám strach co vydrží, musíš na ně být opatrný... mamce jsem totiž asi před dvěma měsíci kupoval na tigru 17" RSW... to je něco podobnýho

Obrázek

taky právě byly za výbornou cenu.. na autě bombově seděj.. ale v pneuservisu mi řekli, že jsou to strašně měký kola, a že toho moc nevydržej.. že stačí pár děr a jsou na odpis ;o(((
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Smithy
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Smithy »

Ze jsou mekky tomu verim, nevyrabi to nahodou polaci?
ex Blitz C'Mon B

ex Bimmer E46 Coupe

now Cinquecento 0,9T
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Dík Bloude za to podsvícení.... trvalo mi to asi 4-5 dnů. Uplně jsem je rozdělal, pak jsem do nic vrtal, aby diody svítily přímo na ty čísla a dal jsem je do serie, aby mi to reagovalo na ten potenciometr podsvícení budíků ... co se týče těch disků, tak opravdu nevím jak jsou tvrdé... ale zase když nebudu jezdit jak hovado a vymetat každou díru, která bude předemnou, tak si myslím že to vydrží :)
mara A4

Příspěvek od mara A4 »

o.t.bloude neboj co ti řekli je blbost měl jsem rsw na autě dve sezony a zadny problem samozrejme jestli mamka překrosí obrubník tak asi se jim to libit nebude.

mě vždycky zabíjej tyhle keci v pneuservisu kola na ho... přivezes tam pneu taky naho... proste co nekoupíš odnich tak je na hovn...
Objednam vam autodoplnky na vašeho miláčka z DE,nově nakupuji i na e-bay,možnost nákupu i použitého zboží, kontaktujte pomoci s.z.
Peťas

Příspěvek od Peťas »

Taky mam na corsičce RSW a jsou naprosto v poho... Je jasný, že když s tim člověk bude vymetat díry a jezdit jak prase tak se zkurvěj, ale to se může stát si myslim s každejma... Na ty pneuservisy bych fakt nedával. Každej ti řekne něco jinýho
Opel Corsa C
1.2 16V, 55 Kw, r.v. 2001
Odpovědět