AGR>Zaslepení ventilu
-
máš to zacpaný protože se Ti zasekává ventil.Když si ho teď vyčistil a promazal, tak už by to mělo bejt dobrý a když ne, tak novej, ale stále je lepší novej 3300kč než generálka na motoru.Zaslepujou to jen mladý blbečkové, co zjistěj, že když ho zaslepí, tak to víc jede, ale na jak dlouho a za jakou cenu.Já jsem to docela dost řešil a všude mi řekli, že je to pěkná pitomost.Jen tady Ti každej řekne ať to zaslepíš a dobrý, ale nikdo neví, jak to pak dopadne.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
No nevim jestli to zaslepujou mladý blbečci
, ale ten ventil tam má být kvuli nižší spotřebě pač odvádí čast spalin zpět do sání=menší spaliny.tím že se to zaslepí ventil si krásně faká, sice na nic ale faká a nezase.... se.Potom to líp jede pač motůrek má čistý vzdoušek a má ho víc pač má o hodně nižší teplotu než ty zajeba.... spaliny. Nevím o tom , že by se něco mělo kazit
. a KDYŽ , TAK ARGUMENT 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vtomas
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Pívas
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
díky
nazdárek a díky všem, kdo sem přispěl konstruktivníma informacema o zaslepení toho zku...... ventilu.
to Jirka 1.2 - přihlas se do strany zelenejch, protože AGR ventil tam je jenom proto, aby ten motor splňoval jakýsi emisní normy, stejně jako katalyzátor, kterej tam je taky na prd.
Pro motor je nejlepší, když bude spalovat studenej čerstvej, nejlépe vlhkej vzduch a benzín, a ne nějaký už jednou spálený srágory.
Doufám, že mi tady dá někdo za pravdu a ještě jednou díky za rady. O víkendu se do toho pustím na X12XE a uvidíme, jak se to povede, když tak to nafotim. Dobrou s Corsou!!!
to Jirka 1.2 - přihlas se do strany zelenejch, protože AGR ventil tam je jenom proto, aby ten motor splňoval jakýsi emisní normy, stejně jako katalyzátor, kterej tam je taky na prd.
Pro motor je nejlepší, když bude spalovat studenej čerstvej, nejlépe vlhkej vzduch a benzín, a ne nějaký už jednou spálený srágory.
Doufám, že mi tady dá někdo za pravdu a ještě jednou díky za rady. O víkendu se do toho pustím na X12XE a uvidíme, jak se to povede, když tak to nafotim. Dobrou s Corsou!!!
Corsa X12XE - moje přítulkyně
já Omega X30XE
já Omega X30XE
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele: