Petanek192>Corsa B-X14XE Sport

Zde budou auta většinou bývalých majitelů Cors, kteří jsou stále věrní klubu.

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
Gooder

Re: Petanek192>Corsa B-X14XE Sport

Příspěvek od Gooder »

Tak Octě 1 by víceprvek v zatáčkách o moc víc nepomohl. Na technické trati série O1RS zajela stejný čas jako O3 1.8TSi(stejný výkon, O3 je lehčí) :wink:

Mně se líbil Aero Hirsch Performance nebo škoda, že se k nám nedováží Saab 9-2 :)
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím -> Obrázek
Korrpi

Příspěvek od Korrpi »

Laďas imprezu si koupíš na každém rohu.... :roll:
Kdyby to náhodou vypadalo že rejpu,tak to tak je:)

Obrázek Spotřeba SEAT TOLEDO AHF 81 kW / 110 HP
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Já vím, že to je Impreza, jen od toho Saabu je to nezvyklé a to se mi líbí :)
Prosím -> Obrázek
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petanek192 »

tak impreza je impreza :-)

sem byl tankovat prumer 14,7L to je slusny mam takovou predstavu ze uz bych mohl zvolnit a sem zvedav kam se dostanu a jelikoz vim za jakou palbu je 14,7 tak si myslim ze na 10 se dostanu :-) zalezet jestli to vydrzim ......

neslapnout na ten plyn to je jako u studanky stat a zizni umirat :)
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON 8)
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Věřím, že to půjde pod 10, neli na 9 ;) mně si auto vezme pod plynem taky hravě 12 a víc, ale třeba teď jsem přijel jednou za rovných 6, a to třeba jezdím stylem, že nejezdím na vyhozenou a nejspíš mám lehce přibrzděné jedno zadní kolo :-D věřím, že to půjde, samotného mě zajímá na kolik se dostaneš :)
Prosím -> Obrázek
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

co mi rikal predchozi majitel tak se da dostat na 8 ale to me asi nebude bavit za 10L budu spokojen a dost na tom pracuju ted skousim takovou volnasko 100-120 a porad me bavi ty semafory to je problem a hlavne pod viaduktama to si stahnu i okynka plyn na podlaze a posloucham ty kone :-) .....

takze kdyz to shrnu a budu nekde mezi 10-12L tak sem spokojen maximalne !!! :jede_autem:
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska

petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Zkouska na leto co vy na to ?

Za me dost dobry ale chce to bud limce nebo podlozky :-)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Chtělo by to fotku z větší dálky. Takle se mi to moc nelíbí :oops:
Prosím -> Obrázek
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Malej dvur :-)

Bude to o dost jednodusi az budu mit vlastni spz vsak rozumite :-(

jamal.jefries

Příspěvek od jamal.jefries »

no na to jak sem myslel ze si udelal chybu protoze VeBe byla pecka tak jako saabek vypada hodne slusne :-) :-) :-)
Obrázek
Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Nejsi sam kdo nepochopil ten duvod proc sem to udelal zahodil sem auto ktere nemelo chybu a bylo bez investic ale vymenil sem to za neco co ma koule a vykon a holt to nakou korunu bude stat nez to doladim ke sve spokojenosti .

Podstatne je ze ac se zda ze to je premotorovana svine tak to umi i zatacet (potvrzeno) .

A porad je to o tridu vys nez je vectra co se tyka prostoru a hluku uvnitr a ta vybava :jj_good:

mglore

Příspěvek od mglore »

gratulace k AERU, superwagen :D. Jako prvni vec u nej to chce shodit vanu a vycistit saci kos olejoveho cerpadla( a komplet vanu) ( znama chyba u tehohle motoru, olej degraduje vcelku rychle - a ma tendenci ucpat sitko = pridrenej motor posleze.)
A zaroven pri te prilezitosti zajet do servisu autorizovaneho a nechat si overit, ze tam mas posledni verzi PCV hadice a ventilu.
( byla na to svolavacka asi 2 nebo 3 krat, je to dulezity prave kdyz tam neni posledni verze, tak vznikaj problemy s degradujicim olejem...). Jinac ta vymena na posledni verzi stoji cca 1500 bo tak nejak...
A ladovat jenom kvalitnim benzinem ! Trionic 7 motory jsou haklivejsi na kvalitni smes mnohem vic nez
trionic 5 a starsi saaby.
Cus a nezbor to :D, z 260 na 101 co jede kamion nezabrzdis ani s destickama od chucka norrise :D
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

tak predem vam kluci dekuji za rady nazory a upozorneni v priloze je jedna fotka z vetsi dalky :-)

mglore - tyhle problemy znam a vim ze jsou jiz vyresene predchozim majitelem auto jsem nekupoval v bazaru ale od cloveka ktery tomu rozumy a dela v tom auto je ve skutecne exkluzvnim svavu ....
jinak je tam udelana rosahla go motoru od go ma najeto ted uz 30000km a vana uz byla 3krat dole a porad vse ok olej je cisty od vymeny do vymeny jako u me vebe akorat tam daval 5W 40 od mobilu coz se mi nezda u vectry sem to mel jednodusi koupil sem original olej a bylo to tady nevim co bude nejlepsi casem bych chtel prejit na 10W 40 jelikoz ten motor uz je davno sedlej a myslim ze mu to jen prospeje samozrejme ze mu nedavam napit za studena vzdy bezi na volnobeh dokud nevypne sitic pak volnou jizdou otackama do 2tis ohrejem na provozni teplotu a pak az sem schopen mu drobet pridavat no v prumeru je to tech 4-5km nez se vymotam z mesta ......

brzdy resim stale a porad vcera sem delal manzetu na poloose a u te pripezitosti sem menil olej v automatu koukal sem na tu tehlici tak saab a vectra se da rict ale asi ne aero vazne to neni jen motor v kastli ktera na to nema :jj_good:

ten benzin davam pouze vervu nebo ten 100oktan na omv a laduju ti vifkem jak sem byl zviklej u vectry navic saab na na aditiva vzadu takovou peckovou prihradku takze parada :-)

Jinak zvazuji ze vectru oholim od vseho co tam je navic a dam ji za adekvatni cenu nebo mam jeste pockat ? nevim prijde mi ze lidi si radeji koupi to tdi jako ma soused a pak si pomeruji penisy v ulici :-(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Gooder

Příspěvek od Gooder »

Myslím si, že volnoběh je zbytečný, ale podle mě, by jsi měl dát motoru víc času na to, aby se ohřál. Teplota vody a oleje jsou úplně rozdílné věci. Já mám vodu ohřátou za 2km, ale třeba takových 20km pokud mrzne jedu do takových 2500 otáček, než to začnu točit. Někde jsem četl, že konkrétně u Tvého motoru se olej dostal na provozní teplotu v zimních měsících až po 30km. Jinak foto zhodnotím až doma, na mobilu prd vidím :-D

Každopádně odstrojením Vectry na tom myslím vyděláš. A zrovna zimní měsíce jsou na prodej auta špatné. Nevím, co máš proti TDI, ty motory jsou taky dobré ;) možná by jsi měl větší šanci ji prodat v Německu. U nás to nikdo neocení :(
Prosím -> Obrázek
petanek192
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

tak nedavam mu hned oves ale volnyma rozjezdama si ho zahreju .....

beztak to nebude dlouho trvat a budu montovat o5 webasto a na misto chladice oleje bych dal vymenik olej voda jako ma vectra a mam to bez starosti staci pouze sledovat kontrolku teploty vody a parada :urcite?:

s tou vectru jeste pockam ale tady u nas budu mit vetsi sanci prodeje kdyz ji oholim a prodam za primerenou cenu jinak to nevidim to by se musel najit nekdo kdo ma mozek a premysli dopredu a kecy typu ze to je velkej obsah apod nechapu pojistka je stejne draha jako na 1,9 a navic to lepsi jede a mene to zere :jj_good:

Odpovědět