lukas píše:jo to nevim ale je to mazec...těšim se až mi budou v kufru tlačit dvě 15tky...(až si na to vydělám)
vono to není jen tak si říct 2x15 do kufru

dost záleží na výběru repra a vlastně na TUS jakou vyžadujou ozvučnici a 2x15 ozvučnice v kufru bude sakra málo (ikdyž je to celkem i pravda záleží na repro) tzn. jedna 15 na 50litrů - to by šlo 100litrovou bednu tam uděláš na 2x15
...ale vono taky může líp hrát jedna 15 ve 100litrový bedně
určitě se dostaneš na hlubší basy
chyna: já nevim osobně bych na ty videa z youtube taky udělal vlastní topic, ale pokud se jedná o autohifi - tak proč ne
je tam i dost inspirací
pochopil bych - kdyby se topic jmenoval jako dřív ''ozvučení CorsaB''
a já nevim proč se to rozdělilo
je dost lidí co se ptá jaky repro se vejde do dveří, kudy táhnout kabely v B atd.
jenže jsem to asi rozjel já a Dudu celkem dost do hloubky a rozjelo se klasika autohifi a vše okolo (a řeší se napájení, pojistky.....)
a vlastně koho zajímá autohifi - tak si odnese dost zkušeností(si myslim

) ohledně autohifi a né jen, co vleze do dveří u Corsy B
...jjjjj chápu,že nakonec budou reakce na to co sem teď napsal (s tim souhlasim)
...že máme chodit na forum Autohifi(např. autohificlub) a tam debatovat
...tak za 1.je tam dost lidí typu ....radši se nebudu vyjadřovat
setkal jsem se tam dřív s reakcí (napsal jsem, že mám Magnat) je to už hoooodně dlouho - ten kluk napsal toto: vyser se na Magnat - je to největší sračka kterou můžeš pořídit
- netrvalo dlouho a psal v jinym příspěvku, že má .... kopii Xplod
takže asi tak a myslim, že tenhle topic zrušit by byla velká škoda

- přirovnám to k toicu''Pokec o všem a o ničem'' - s tím, že se tady občas dozvíš dobrej postřeh