Ahoj,Hgi píše:jo, přeji upřímnou soustrast, když to budeš skládat dohromady. Já nad tím zuřil dvě hodiny, než jsem přišel na to, jakým způsobem to složit tak, aby si ty měděný plošky dosedly tak jak by měly....
u mna to bolo uz dost davno co som tam menil ziarovky za modre LED. Este si ale pamatam ake som mal pri tom nervy ked mi odtial veletela nejaka gulicka. Zlozil som to. Svieti to pekne, ale mam jeden problem a myslim si ze suvisi prave s tymto prepinacom svetiel. Ked zapnem svetla, myslim ze staci zapnut parkovacky, tak mi preblikava TID displej, teda on skor nesvieti, len sem tam preblikne. Nejaky zly kontakt tam je urcite, ale kde? Ked nie su zapnute svetla, ziadny problem - TID svieti stale. Preto podozrievam tento prepinac. TID som mal uz viackrat rozobrany a ziadny problem s kontaktom tam nie je viditelny a ked nie su zapnute svetla, tak s TID nie je ziadny problem a pekne svieti. Problem nastava po zapnuti svetiel. Viete mi prosim poradit, ci je skutocne nejaka suvislost s prepinacom svetiel a TID displejom? Mozno by som radsej kupil novy prepinac svetiel predtym ako ten co tam mam este raz rozoberiem Kolko to moze stat, pripadne nemate niekto na predaj funkcny (este nerozobrany )