nepravidelny chod motoru corsa B 1.0 12V
Moderátor: Arci
-
nepravidelny chod motoru corsa B 1.0 12V
Ahoj mám problem,po nastartovanise motor trochu hada (dokonce se mi stalo ze pri zabrzdenem autu se mi motor hadal a litala rucicka i rychlomeru-nevim jakou ma souvislost s tim) po pridani plynu mi zajede na potenciometru ten doraz(to bym melo byt v poradku) ale i kdyz klapku otevru treba do pulky tak motor se treba vytoci ale pak prestane a za chvili se zase vytoci do ty polohy kde drzim klapku pritom ji drzim ve stejne poloze.Pri jizde jedu a nekdy se stane ze mam stejne seslaply plyn a auto jede a najednou vynecha a pak se zase chytne do otacek...prosim co by to mohlo byt? napadlo me snimac otacek klikoveho hridele......dekuju moc za kazdou odpoved
-
Re: nepravidelny chod motoru corsa B 1.0 12V
Neco podobneho mi delala corsa taky ,urcite si zajed na diagnostiku ,bud op com nebo od boshe .Me to ukazalo na bosh tri zavady.byl tam egr ventil ,ten snimac otacek kliky a jeste neco uz nevim .Ae stacil koupit novy snimac otacek kliky a vsechny zavady se vymazali ,jestli je teda nevymazal mechanik .Ten snimac me vysel na zhruba 700 ae presne to nevim ,musel bych se podivat na fakturu ,jestli to chces vedet presne tak SZ.
- jasonsmark
Re: nepravidelny chod motoru corsa B 1.0 12V
Myslím, že je to skvělý nápad