Larkin - "Blue Bitch" 1.0 12V / 1998 3 dv.

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
Fugy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugy »

máš to správně docvaknutý?
Opel Corsa B r.v.1999 1.0 12V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=3100 uvedena do nomálního provozu
Opel Corsa B r.v.2000 1.6 16V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=4716 pokračujeme
Larkin

Příspěvek od Larkin »

Mno právě že mi to nejde docvaknout... šmejd jeden neoriginálí (myslim ty světla :D ) ale i když tam nemam docvaknutý motůrky tak tim umělym šroubem nahoře by to mělo jít i tak, ne?
Larkin

Příspěvek od Larkin »

Ježiš pitomý výdechy!!! Jsem tam 30minut a zvládnul jsem vyměnit jenom jeden a palce už mam úplně nepoužitelný! :D Ale ten jeden co tam je chromík vypadá fakt luxusně :D
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

Jsem ti rikal ze je to masakr :-D
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
Larkin

Příspěvek od Larkin »

Nenašla by se nějaká dobrá duše v okolí Prahy, která by mi předělala podsvícení TIDu a středovýho panelu, když mam teď už vynadný mřížky výdechů? :D Bych i zaplatil, já na to nějak nemůžu najít čas abych to naštudoval a tak když o tom nic nevím :(

Jsem fakt strašná lama, už mam vyměněný všechny mřížky kromě jedný, tu jsem tam dal nějak nakřivo zpátky a teď nejde nikam pohnout :D

Ale jinak jsem si na to našel skvělý udělátko, to se musim pochválit :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

Dobře ty :D chválim :D
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
Larkin

Příspěvek od Larkin »

FAIL :D Na cestě do práce mi najednou začalo bouchat kolo... práce jak od profesionála, no ne? :)
zajic

Příspěvek od zajic »

a já myslel že kola s hřeby sou zakazaný :D
minulost: opel corsa b x1.0xe a astra f 2.0 8v gsi, ted:corsa c GSI
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

To ma místo řetězů :D
Larkin

Příspěvek od Larkin »

Ne asi :D :D
Larkin

Příspěvek od Larkin »

Vážení, chystam se tedy udělat nákup, tady mam nákupní seznam a rád bych od Vás věděl, jestli jsem to vybral dobře, popř. co je na můj 1.0 zbytečné nebo jestli jsem nějakej díl nevybral zbytečně drahej... a nebo co by to určitě ještě chtělo. Kola mam, brz. destičky jsou nedavno měněný spolu s olejovim filtrem. Buben a třmeny stačí tedy jen vypucovat a stříknout? Berte v potaz že je to sice tříválec ale na dálnici si vždy pěkně svištím 130-150km/h bez cukání apod., ve městě a v zatáčkách samože rád jezdím s modrou myškou rychleji ale nechci žádnej extra zvuk nebo "tuning". Jen potřít sérii... děkuju.
Smithy
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Smithy »

podvozek vem z shop-tuning.cz je tam o 900 levnejsi
ex Blitz C'Mon B

ex Bimmer E46 Coupe

now Cinquecento 0,9T
knedlik
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

http://www.sportovni-vzduchove-filtry.c ... .v.%201998

tady jsem kupoval filtr ja a bez problemu a usetris 1kc a to se vyplati :lol:
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

brzdy bych vzal ATE a filtr simota rozpernou tyc bych nebral to je zbytecnost akorad ti ot rozvrze cele auto
Larkin

Příspěvek od Larkin »

Podvozek vezmu z shop-tuning.cz, ušetřeno 900,-. Filtr jsem vzal Simota, ušetřeno 800,-. Na rozpěru tedy kašlu, ušetřeno 1200,-. Brzdy vezmu ale Bosh, jsou levnější a takovej rozdíl to snad nebude. Zajedu si zítra do Benexu a bude. Díky...

Jo a ještě jedna věc... už se mi to děje nějakou dobu, dost mi vržou brzdy.. jako jasně, ted kupuju nový, ale nebude potřeba třeba i buben? Nemůže se to nějak na něj prodřít? Protože teď tak prvních 5 křižovatek mi brzdy vydávaj strašný zvuky... nepískaj, ale jako kdyby se dřel suchej písek nebo co... bude tedy výměna obložení stačit? Snad jo...
Odpovědět