Jinak k té zimě, ohřeje, ale po hodně dlouhé době, vlastní zkušenost. V září jsem taky montoval jinou a když je pod deset stupňů, už je to trochu cítit, když bylo ráno -1°C, bylo to moc příjemný Já se uklidňoval gumovým kroužkem, ale ani ten moc nepomáhá. Mám tuto:
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Práce pokračují. Byla nutná úprava nárazníku aby sednul a už sedí. Teď jen dodělat tahokov a přidělat napevno. Dál přidávám fotku buduoucího stání pro Korsiku.
Právě že neni to je jedna ze dvou věcí, co mě naštvalo no.. Do těch dir přijde tahokov a jsou tam proto, protože se ta plná mřížka co tam byla opírala o čelo a nešlo to dopasovat. Maska asi bez znaku.
To ja rači říznul ten nárazník než abych dělal něco se železem. A nechtělo se mi to ani řezat ani ohejbat, dokud to nerezaví. Psal sem mu, že to nepasuje a tak a to už ani neodepsal.. Takoví je v ČR jednání.
Je velka skoda zes ho nemel poruce . To byl nejaky eshop ? Ja se ted v tydnu taky neco nazlobil s mistnim vrakovistem chvili sem ho drzel i podkrkem ale to jen nervy kazdy se rad projede 45km pro neco uplne jineho a vlastne me jeste 2 dny nechal v tom ze je vse v naprostem poradku ze vsecko je jak ma byt
Nechapu proc ma nekdo vrakoviste kdyz nepozna packu na sterace z corsy od packy z omegy s tlacitky na pal. Pc a koleckem na ciklovac . A jeste mi lhal jo sedim v omeze a vyndavam ji . Kre..n
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska