tak jako se učíš ty, tak se stále učím já. Rozhodně bych si netroufnul pasovat se do role učitele Apropos: jestli chceš nějakou inspiraci na zástavbu v kufru tak koukni do členů na můj přízpěvek. Bude se ti to líbit
Dopořučení na mé kamarády: www.lestimekola.cz
Nejen leštění ale také chromování a zlacení
tak už sme našel reprák do subu v autí. http://www.partsexpress.com/pe/showdetl ... er=290-570
je to kříženec mezi PA a gumákem.
ve 40litrech zahraje F3 od 35Hz
a s cenou to bude odhadem tak za 3-3,4K Kč. takže sem zvědavej jestli to vyjde. ale budu muset čekat... doprava z ameriky je na dlouho a je to složitý...
můžu s ní jít až k 25 litrům. to ale jede už od 50Hz. uvidím jak mi to bude vycházet. vidím to na cca 30-40 litrů
chyna: to vypadá dobře a má slušej Xmax 13mm litej koš a vzled jak píšu tak je hooodně v pohodě
akorát je blbá ta impedance 6ohmů je fakt nahovno - jedině 2 tyhle suby a zapojit je paralelně do 1,5ohmu a to už by mělo smysl
paralelně to dá 3ohmy né 1,5.
asi zítra se dozvím na kolik by mě vyšel i s přepravou z jůesej. když to bude hodně přez 3 tisíce tak asi počák a koupím jí v německu, až tam pojedu v květnu za ségrou. tam vyjde na nějakých 2800,-
jinak tady v ČR se prodává za 5 tisíc něco.....
jinak se mi líbí že udávaj parametry co se xmax týče 0-peak. jiný neseriózní značky udávaj součet + a - xmax. což by u tohodle kousku bylo 26mm... a xmech je 22. což je nádhera, ale neumím si představit že mi lítá 4 cenťáky basák...
Naposledy upravil(a) chyna.cz dne 13 led 2008, 19:14, celkem upraveno 1 x.