Tak jsem dneska uděla zátěžový test jel jsem s corsinou do práce cca 70km. A ani necukla. Tak to vypadá, že jsem to na chvilku pořešil. Jak dlouho to takhle vydrží nevím... Teď jí odstavím a o víkendu to půjdu prozkoumat...
Suby>> tak já držim taky palce i když nevim vlastně čemu...ale že jsi to ty...
Nějak už tu nevím kdo je kdo a kde je co jsem tu jen tak na skoky...tak se už strácim... abyste na mně nezapomněli.... jinak...corsička at jezdí...
Tak jsem dneska koupil ty 2 těsnění víka válců/ventilů. Zaplatil jsem 850,- nechápu jak můžou chtít za 2 kousky gumy takovej balík (org. GM by mě vyšli na cca 1300,-) a zítra snad hurá výměna a ještě to bude chtít zase nové svíčky, ty původní jsou od toho oleje v
Takže už mam auto doma. Těsnění pod víkem mi vyměnili a dali nové svíčky.Tak snad už žádný únik oleje nehrozí.
Ale auto stále v kopci při 4 a 5 cuká a netáhne, takže asi budou v prd*li snímače otáček, nebo nevím...
Jo a zhruba po cca 1/2h jízdě mi auto samo od sebe zhaslo, aniž by se rozsvítil check engine.
Jo a byl jsem informovaný o tom, že se mi po nastartování dlouho napouští hydro štely - takže asi další výměna.
A co mě docela rozesmálo, ža mi v Kellyně dali jedno těsnění pro GSI a to druhé na 2.0L, tak to půjdu v pondělí vyreklamovat...
Má to ale i jednu pozitivní věc, začalo mi bez problémů fungovat ABS, asi jak sundavali a nandavali kolo, tak mi hnuli s čidlem a ono už funguje... P.S: Nechce někdo ten můj škopek, jinak ho pustím ze skály...