Ban uzivateli Korrpi
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
Re: Ban uzivateli Korrpi
Já nikoho nevyhazuju. Tohle forum mi několikrát pomohlo a sám jsem rád za každou novou informaci.. Akorát jsem nepochopil, proč chcete hnedka někomu dávat ban jen za to, že napíše co si myslí
- jamal.jefries
cubis de videt ze tady toho casu moc netravis
Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Všechno se dá řešit
At se ve vláknech u peťánka a ostatních,kterejm to nevadí vyjadřuje jak chce .
A u lidí který jeho názory neakceptujou a vaděj jim,at se neprojevuje.
Mně osobně je to fuk, ale at sem napíše kdokoli cokoli,hned to komentuje a kolikrát dost blbě.
My jsme se Subym , Bloudem a spol. tyhle věci nikdy neřešili. Forum si každýho rejpala srovnalo samo a frčeli jsme dál
Ale to byla jiná doba,no.
At se ve vláknech u peťánka a ostatních,kterejm to nevadí vyjadřuje jak chce .
A u lidí který jeho názory neakceptujou a vaděj jim,at se neprojevuje.
Mně osobně je to fuk, ale at sem napíše kdokoli cokoli,hned to komentuje a kolikrát dost blbě.
My jsme se Subym , Bloudem a spol. tyhle věci nikdy neřešili. Forum si každýho rejpala srovnalo samo a frčeli jsme dál
Ale to byla jiná doba,no.
-
Havli: V Pokecu, ve členech(pokud si to majitel nevyžádá) bych nijak nezasahoval. V technických sekcích už jo. Třídím tu témata atp a ať se lidi nediví, že spousta lidí tu zakládá stále stejné dotazy. V technických sekcích je hrozný nepořádek a člověk tam těžko něco hledá. Tam bych opravdu nesmyslné příspěvky mazal
Ad Korrpi: Souhlasil bych s Hgim. Ban chcete dát za co? Že vám tu nesedí? Ban je opravdu krajní řešení v případě, že dojde k velkému porušení pravidel, případně že dojde k nadávkám a vzájemnému urážení. Sice mě taky někdy jeho narážky štvou atd, ale nemůžeme to řešit banem. Za chvíli se můžeme domluvit a můžeme takle zabanovat jiné uživatele. Navrhuju řešení nechat to být, jak to je s tím, že admini a moderátoři budou udržovat v pořádek v technických sekcích.
Ale je tohle jen můj návrh, rád bych slyšel i vaše názory, hlavně názory adminů(Havliho) a moderátorů
Ad Korrpi: Souhlasil bych s Hgim. Ban chcete dát za co? Že vám tu nesedí? Ban je opravdu krajní řešení v případě, že dojde k velkému porušení pravidel, případně že dojde k nadávkám a vzájemnému urážení. Sice mě taky někdy jeho narážky štvou atd, ale nemůžeme to řešit banem. Za chvíli se můžeme domluvit a můžeme takle zabanovat jiné uživatele. Navrhuju řešení nechat to být, jak to je s tím, že admini a moderátoři budou udržovat v pořádek v technických sekcích.
Ale je tohle jen můj návrh, rád bych slyšel i vaše názory, hlavně názory adminů(Havliho) a moderátorů
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->
- jamal.jefries
souhlasim s tebou lado jenomze prece sem nechodime jenom proto aby jsme mazali po nekom furt OTcka.v pravidlech je jasne napsano 12) Pokuste se vynechat tzv. příspěvky OFF TOPIC (OT). Sekce Technika, Jak na to, Galerie, Tuning a Styling, Prodám/koupím... ad. jsou tu od toho aby pomáhaly v problémech ostatním uživatelům - či jim pomohly. Pokud si chcete popovídat, máte tu sekci "Pokec" či CHAT (vstup na chat je ve spodní liště fora), v ostatních sekcích budeme větší množství zbytečných OT rovnou mazat
korrpi pise OTcka i nadale a tudis se v pravidlech dal pise 14) V případě, že se některý z členů, hrubě a opakovaně, i přes napomenutí, proviní proti pravidům fora, dostane upozornění s výstrahou. Za 2 výstrahy dostává danný člen BAN na dobu určitou.
Takze bych navrhoval to resit poslednim napomenutim a v pripade dalsiho porusovani pravidel BAN
korrpi pise OTcka i nadale a tudis se v pravidlech dal pise 14) V případě, že se některý z členů, hrubě a opakovaně, i přes napomenutí, proviní proti pravidům fora, dostane upozornění s výstrahou. Za 2 výstrahy dostává danný člen BAN na dobu určitou.
Takze bych navrhoval to resit poslednim napomenutim a v pripade dalsiho porusovani pravidel BAN
Corsa B 1.4 8v
-
Kde vidíš CHAT?
Jinak poslední téma ohledně technických věcí atp, kde Korrpi přispíval OTčky bylo "Do Comba motor 1.7 TDS". Tam ho napomenul mglore a ještě někdo, od té doby je klid mi přijde
Jinak poslední téma ohledně technických věcí atp, kde Korrpi přispíval OTčky bylo "Do Comba motor 1.7 TDS". Tam ho napomenul mglore a ještě někdo, od té doby je klid mi přijde
Prosím ->
Prosím ->
-
sorry pokud umím ještě počítat do dvou a myslím, že ano tak nemužu nikde najít napomenutí č. 1 a pokud berete napomenutí od kdejakého člena bez barevného jména tak sorry, ale to je hloupé
-
Bylo myšleno tak, že Ti něco řekl
Prosím ->
Prosím ->
- petanek192
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Ja se snim kockuju rad
Hlavne taky dost casto pisu OT !
Hlavne taky dost casto pisu OT !
Definice saabu:Bez rychlosti není adrenalin,a bez adrenalinu není odvaha,bez odvahy není láska
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON
Saab 2,3Turbo AERO 250ps audio HARMAN KARDON
-
někde tu určitě bude kolonka napomenutí a pokud to nebude písemně od Moda/Admina a tak to není od autority ale ona autorita a autoritaGooder píše:Bylo myšleno tak, že Ti něco řekl
- jamal.jefries
promazano od OT
edit:lado kopiroval sem to prijmo z topicu pravidel tak tady asi kdysi nejakej chat byl
edit:lado kopiroval sem to prijmo z topicu pravidel tak tady asi kdysi nejakej chat byl
Corsa B 1.4 8v
- jamal.jefries
promazano od OT Blá Blá
Corsa B 1.4 8v
- Fošna
Souhlasím s Havlim... dřív to tu bylo fakt lepší, žádný Ban se neřešil... když měl někdo blbý keci, tak se to promazalo a šlo se dál... Jooo... kde jsou ty časy kdy tu byl Havli, Suby, Svoby, Lukkas, Scerynka a spol...
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Zafira A Y20DTH (100PS)
-
nebyl důvodFošna píše:dřív to tu bylo fakt lepší, žádný Ban se neřešil...
- Fošna
Teď taky nevidím důvod...
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Zafira A Y20DTH (100PS)