Sportovní vzduchový filtr> a vše kolem toho

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

havli.ted nevim jestli je 1.0 a 1.4 stejna vlozka :?
Evza65

Příspěvek od Evza65 »

chlapy já si objednal sportovní fitr stál 1450 kč je do toho originál kaslíku takže žádná montáž tedy jenom vložka a musím říci že paráda.Nedělá to větší kravál než byl a jede to podtatně lépe.Podotýkám že na Corse 1.0/12V.Zatím tedy maximální spokojenost.
Corsa B - 1.0/12V
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

a jakej? KaN nebo Green? No a neni to jen tim ze tenhle je novej a tamten uz byl hodne jetej? Taky sem o nem uvazoval ale pak sem si to nejak rozmyslel :roll: tak napis naky dalsi poznatky :wink:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

Evza65 píše:chlapy já si objednal sportovní fitr stál 1450 kč je do toho originál kaslíku takže žádná montáž tedy jenom vložka a musím říci že paráda.Nedělá to větší kravál než byl a jede to podtatně lépe.Podotýkám že na Corse 1.0/12V.Zatím tedy maximální spokojenost.
nesouhlasim :ne: :lol: u 1.0 to už znát vůbec není a možná ti to přidá jen na hlubším zvuku motoru - vlastní zkušenost GREEN
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

Evza65 píše:chlapy já si objednal sportovní fitr stál 1450 kč je do toho originál kaslíku takže žádná montáž tedy jenom vložka a musím říci že paráda.Nedělá to větší kravál než byl a jede to podtatně lépe.Podotýkám že na Corse 1.0/12V.Zatím tedy maximální spokojenost.
Já si taky myslim, že to na výkonu nemůže být znát.I kdyby to mělo o 3 koníky víc :lol: :lol: :lol: tak to stejně nepoznáš.To je prostě jenom psychika :D
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Jojo, mám ho od Vtomase. Přidal na zvuku, je takovej hlubší. A na výkonu přidal taky, páč ten papírák jsem měl jako prase špinavej a hovno to jelo.
Tak že klady>> Nemusíš kupovat filtr a stačí vyčistit ten Green a ten zvuk. Výkon > 3 kobylky nepoznáš :wink:
Evza65

Příspěvek od Evza65 »

Tady je adresa i s obrázkem.a ten starý filtr tedy ten papírový nebyl ani rok starý a špinavý nebyl už vůbec.Uvidíme jaká bude spotřeba prý by mněla být menší ale i s tím papírovým jsem jezdil za 6,2L/100km.Po dalším tankování napíšu.Jediné co vím že to auto je o něco živější neni to moc ale rozhodně jde lépe za plynem než před tím.To jsou pouze mé dojmy.

http://www.automedik.cz/katalog-kn-filt ... ednej=2178
Corsa B - 1.0/12V
Dub.-

Příspěvek od Dub.- »

Když ho chcu vyčistit sport. filtr stačí ho jen vymáchat ve vodě a nechat uschnout?
Opel Corsa B 1.2i X12SZ
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

No já mám čistící sadu k tomu. Takovej sajrajt jako JAR a sprej. Nejdřív to vypereš a pak nastříkáš.U Green stojí filtr+sada 1500.- :wink:
Dub.-

Příspěvek od Dub.- »

Aha, no to já nemám, mám filtřík normálka za 300 ten obyč turbínu, takže to vymáchám a bude =D
Opel Corsa B 1.2i X12SZ
sustrig

Příspěvek od sustrig »

Nedávno jsem dával sportovní kuželovej filtr obič za 400,- a musím říct,že na té 1.2i to je poznat hodně ten rozdíl hlavně při rozjezdech!!! Co se týče čištění tak buď to vyvařím ,nebo vyfoukam vzduchem a pohoda...
sustrig x12sz
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

Kluci já nevím, už jsem to tu psal. Mam 1.6 a filtr mi přidal 0 h*vno. A na mém motoru by se to už projevilo o dost... Jen ten zvuk... Je to vážně sugesce.
Corsa C 1.2i
sladas opc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sladas opc »

je pravda že otevřený filtr pomůže jde to rychleji za plynem a i více vytáčet něco to přída ale nekde jsem cetl že 10 PS to je hovadina
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
lubo87
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od lubo87 »

jaa chci taky filter,hodne zalezii na znacke.ale ja si myslim ze neco spravy i olej,mam tam castrol GTX a ten motor maa vo vysokych otackach perfektny zvuk :wink:
corsa 1,2eco 33kw,séria.ZIAL BOHU
sound:JVC+dialkovy ovladac:-)
kola:diskove 13''+puklice
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

lubo87 píše:jaa chci taky filter,hodne zalezii na znacke.ale ja si myslim ze neco spravy i olej,mam tam castrol GTX a ten motor maa vo vysokych otackach perfektny zvuk :wink:
No jo, ve vysokejch otáčkách 1.2 pěkně piští :D
Odpovědět