Já bych tu neházel špínu na policii.. většinou kluci při šetření případů dělaj co můžou, jen náš právní řád neumožňuje postihy... upřímě jsem pro trest smrti a za opakovaný zločin tzv. třikrát a dost... třikrát provede to samé a jde na doživotí...
v říjnu mi vykradli auto, policajti byli moc šikovný, do týdne je chytli... ale byli to fetky co byly dva měsíce venku z basy a měli už na kontě 80 trestných činů a přestupků... a co s nima udělá náš stát? pošle je za katr a za rok je zase pustí a opakuje se to nanovo
Ale vrátil bych se k tématu a to jsou NOVÁ POLICEJNÍ AUTA (nerozebíral bych tu právo a policii, to patří do jiného tématu)...
HonzisL.. neber to jako útok na policii.. prostě si nás spousta myslí, že nový značení policejních aut je prostě slušně řečeno "hovadina"...
1- příplatková stříbrná barva - k čemu?? že to výrobce dá za stejnou cenu nevěřím - kdyby byla býlá, bylo by stopro levnější, to je prostě trh
2 - máme dva druhy značení policejních aut (než doslouží starý) - za chvíli můžou přidat ještě klaunovský polepy
3 - na stříbrný barvě auta je logo policie - ale s neprůhledným býlým pozadím - tzn. absolutně jako pěst na oko...
když chtěli udělat auta výraznější tak klidně místo zelený mohli dát reflexní žluto modrý samolepy ale proboha proč dělali ty auta stříbrný?? další zoufalý krok Langera jak se zviditelnit... ovšem má to spíš opačný účinek