Nová policejní auta...

všechny OT, a podobný povídačky... co s Corsou mají společného jen pisatele.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od william.wallace »

Páč jsem od novinářského fochu, včera jsem to probíral s odborníky z MF Dnes. Grafici, co jim dělaj potisky na auta, řekli, že je to absolutní blbost. Modrá a stříbrná se opticky slívají, tzn. že zelený pruhy na bílým podkladu jsou nesrovnatelně rozpoznatelnější a viditelnější než modrý lejna na stříbrným podnosu, laicky řečeno........NO COMMENT
...
Třeba chtějí být policajti v téj šedo-stříbrnej džungli civilizace maskovaní..... :roll: :shock: :D
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
suby
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od suby »

grafické návrhy...
Obrázek
Obrázek
Corsa C 1.2i
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Hlavně metalíza je zbytečně drahá stejně to pošlou někam do sloupu :lol:
Obrázek
mikro
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikro »

suby píše:A dneska dávali ve zprávách, že ten jejich krásný nápis - pomáhat a chrnit, je NEzákonný.
A hasiči tam budou mít Nekecat a dělat. :lol:

Odbočim trochu od tématu aut, ale stále zůstanu u chlupů. Jeden známý chlup měl na foru v podpise výstižnou hlášku

Cituju: Z venčí máme chránít a bránit, ale zevnitř máme mlátit a buzerovat.

Docela mě tím pobavil :)
SNĚHURK@ -> Corsa C 1.7DI bílá - 2003
Sound: Sony CDX-GT410U
front: Hertz HSK-130 @ back: SP-690
Woof: Audison SRx 2S + Hertz HX250
Mr Mart

Příspěvek od Mr Mart »

:D
A já se zase vrátim k tématu:
jestli nečtete noviny, nebo jste na to nenarazili na webu, tak tady jsou všechny návrhy od Vojenského historického ústavu (i s hlasovánim, a můžete tam poslat i svoje návrhy):
http://zpravy.idnes.cz/vyberte-na-idnes ... _domaci_dp
Ta tmavě modro-žlutá jakoby vlajka vypadá asi nejlíp, ale to nic nemění na tom, že je to zbytečná kravina.
Opel Corsa C 1.2/55 "Scout" :joystick:
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

To si dělaj kozy , to vypadá jak vodtahovka nebo doprovod nadměrnejch nákladů. Na ty seru , těm stavět nebudu. :lol: :lol:
Tohle je pěkný, nejni to Opel Vectra ? :arrow:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Paolo
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paolo »

ha a tohle bych jim koupil :-)
Ford 2.0i DOHC EFI
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Corsa 1.5D nejlepší kára:-D
harry-ventil
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harry-ventil »

Takhle nějak mi topřijde.
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

harry>Moje řeč :wink:
HonzisL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HonzisL »

Pánové, až se vám něco stane, např. ukradnou nebo vykradou auto, volejte tedy plynaře a neotravujte policii :idea: :!:
Corsa 1.5D nejlepší kára:-D
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Máš pomáhat a chránit,navíc si placenej z našich daní,takže tě otravovat budem :wink:
Haníme tu novej desing policajtskejch aut, na kterým si beztak opět někdo na ministerstvu namastil kapsu :wink: mě se ten novej motiv nelíbí a asi nejsem sám,no
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

HonzisL: nic proti tomu ale ted uprime :wink: jaka je procentuelni uspesnost setreni? Z min 90% co vim skonci pripad bohuzel jako neobjasneny s tim ze se odklada :cry:
jinak o tech statnich vyberovych rizenich at uz na jakoukoliv zakazku si bohuzel myslim sve :roll:
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Já bych tu neházel špínu na policii.. většinou kluci při šetření případů dělaj co můžou, jen náš právní řád neumožňuje postihy... upřímě jsem pro trest smrti a za opakovaný zločin tzv. třikrát a dost... třikrát provede to samé a jde na doživotí...

v říjnu mi vykradli auto, policajti byli moc šikovný, do týdne je chytli... ale byli to fetky co byly dva měsíce venku z basy a měli už na kontě 80 trestných činů a přestupků... a co s nima udělá náš stát? pošle je za katr a za rok je zase pustí a opakuje se to nanovo :evil:

Ale vrátil bych se k tématu a to jsou NOVÁ POLICEJNÍ AUTA (nerozebíral bych tu právo a policii, to patří do jiného tématu)...

HonzisL.. neber to jako útok na policii.. prostě si nás spousta myslí, že nový značení policejních aut je prostě slušně řečeno "hovadina"...

1- příplatková stříbrná barva - k čemu?? že to výrobce dá za stejnou cenu nevěřím - kdyby byla býlá, bylo by stopro levnější, to je prostě trh
2 - máme dva druhy značení policejních aut (než doslouží starý) - za chvíli můžou přidat ještě klaunovský polepy
3 - na stříbrný barvě auta je logo policie - ale s neprůhledným býlým pozadím - tzn. absolutně jako pěst na oko...

když chtěli udělat auta výraznější tak klidně místo zelený mohli dát reflexní žluto modrý samolepy ale proboha proč dělali ty auta stříbrný?? další zoufalý krok Langera jak se zviditelnit... ovšem má to spíš opačný účinek
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

bloude: to nebylo mysleno nijak spatne a uz vubec ne jako hazeni spiny na polici CR (konkretne tedy k v tomto pripade) :wink: je to jen me soukrome konstatovani :oops: bohuzel v mem pripade to melo vzdy stejny vysledek :cry:
Odpovědět