Allegro.pl > Polský Aukro

všechny OT, a podobný povídačky... co s Corsou mají společného jen pisatele.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Tjo chlapy... musíme nějak vyřešit to zasílání z polska... Neuměl by to tu někdo na klubu??? Samozřejmě za drobnou provizi?? Myslím, že na kvantitě by se vydělalo.. ;o))

http://www.allegro.pl/item829615221_zde ... rsa_c.html

http://www.allegro.pl/item810803165_ope ... _nowa.html

btw. vůbec jsem nevěděl, že se někdy céčko dělalo s takovýmto nárazníkem: http://www.allegro.pl/item826695337_zde ... _c_04.html není to OPC?

sportovní filtr do origo airboxu - http://www.allegro.pl/item828591324_spo ... rsa_c.html

a spousta dalšího..;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Hosak

Příspěvek od Hosak »

Corsa C Z13 DT

[url=http://]Tigra A X14 XE[/url]

Obrázek

Life is not fair, get used to it.
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

to vypadá jako nárazník na pežota :roll:
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

áááá už vím... si někdo splet C s C3

Obrázek

ale nevypadalo by to na céčku špatně ;o))) každopádně stejně jsou to na allegru pěkný ceny ... nárazník za 700, gsi světlo za 700, sportovní vložka do airboxu za 450 nová... chjo.. já ci...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

peto je tam mrte peknejch veci a neuveritelnej vyber :roll: ale u takhle malejch polozek nevim :roll: jedine nekdo kdo by bydlel v pohranici a mel tam zname ci tak neco... kazdopadne od veci by to nebylo taky bych si tam vybral 8)
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

mno spíš jeslti by mě zajímalo jestli by to prodávající neposlal - či jeslti jak říkáš někdo nebydlí v pohraničí či nejezdí za prací do polska a nenechal by si to posílat tam a za drobnou provizi by to neposílal dál nám..

ono v tom je docela dost velkej rozdíl - jelikož nárazník je na aukru za 2700 a na Allegru jen za 700... a ten filtr to samé.. hlavně u nás prostě na corsu tuhle simotu (či co to je neseženeš), na aukru jsou jen na Kadetty, toyoty apod..

Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

Bloude klidně dotyčnému napíšu do toho Polska. Já jsem tam domluval na C16xe lexmaula sání a uplně v pohodě všechno. Mužu jim napsat jestli to nepošlou do Čr a za kolik. A nebo pokud si registrován na aukru tak mu mužeš aji ty napsat.. normálně piš česky.. oni si to tam přeberou.
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

maro: kdyz hacek je kolikrat v tom ze ne kazdy je ochotny se bavit s nekym ze haranici :roll: moje zkusenost je tak 50/50 ale jak rikam ne vzdy byli ochotni neco poslat do CR pokud vubec odpovedeli na dotaz :?
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

toxik-q: jasný no, záleží jak je dotyčný ochotný... zatím jsem měl dobré zkušenosti.
beck
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od beck »

pokud by se řešil nějaký hromadný odběr tak bych is taky něco vzal a samo že k te provizi bych přispěl :wink:
Obrázek
Tigra 2.0T,A3 1.8T,Skoda 130RS,DKW F7,LR Freelander TD4
Kompletní úpravy vozu-exterier/interier/audio/motor/lak/rámovaní/motorsport
nezdvorak
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nezdvorak »

neuvěřitelný ... na tom allegru maj i věci, který se tady jen tak neseženou .... sice to není nejlevnější, ale alespoň vim, kd ehledat ... teď už si jen vymyslet, co si koupim :D
Obrázek
Honz@
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

to jo věcí hafo ale dostat to sem. :(
Fabia Rs
Corsa C 1,3 CDTI + Chip -prodáno
moje felda
martin.adamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.adamek »

Čemu se tady říká drobná provize za přeposlání?

Teoreticky to asi umím, už jsem si párkrát něco z Allegra nechal poslat, vyzvedávám si to na poště v Polsku.
Jenže ona polská pošta funguje trochu jinak (hůř) než česká, takže to je spousta telefonů (pominu-li, že po telefonu mi úřednice nesmí říct, jestli tam mám balík, a já ji nejdřív musím ukecat, aby se šla kouknout, pak se 3 minuty kouká, zatímco já čekám s českým telefonem v ruce, pak mi řekne, že to nemá, a pak se to celé opakuje další dny). A když to prokaučuju a nezastihnu/nevyzvednu včas, tak to pošlou zpátky.

A byť bydlím u hranic, tak to na nejbližší poštu do PL mám asi 8km (a totéž zpět) a jak jste asi právě pochopili, nemusí stačit jedna cesta.

Stručně shrnuto:
-umím přijmout a přeposlat balík z PL
-když budu chtít být na nule a dělat to pro radost, budu stejně dražší, než když vám to pošlou do ČR

Ale aspoň vám poradím jak na platby - to je horší věc, než doprava (teda pokud nemáte nějakou moderní banku přátelskou k zahraničním platbám).
Když vlezete na allegro.pl (ne aukro.cz) tak tam je funkce "platnosci allegro" (platby allegro). Pokud to prodejce povolí, tak vy zaplatíte allegru, a allegro prachy předá prodejci. Výhoda je ta, že allegru můžete zaplatit přes internet, platební kartou (což je bez poplatku i u zahraničních plateb).

A ještě upozorním, že číslo aukce je unikátní na mezinárodní úrovni, mezi všema mutacema Allegra (to je původní název, Aukro je český název, původ je tuším v PL, takže systém jako celek je správně Allegro), takže tím se můžete na jednu aukci podívat v obou rozhraních, abyste viděli většinu v češtině, a platnosci allegro si dohledali v polštině.
Martin Adámek
Combo B 1995 (tj. Corsa B s batohem a zrcátkama...) 1,7D
Isuzu inside... Německý pracant s japonským srdcem
www.adamek.cz
Honz@
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honz@ »

nikdo se nenajde? potřeboval bych koupit tyhle světla http://www.allegro.pl/item910367684_ope ... zewka.html
Fabia Rs
Corsa C 1,3 CDTI + Chip -prodáno
moje felda
martin.adamek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.adamek »

kdyz ja si obcas neco objednam z polska, tak si to necham poslat do PL a jedu si tam pro to, a je to na hranici efektivity.
Kdyz k tomu pripoctu jeste 100 Kc, co bych zaplatil za poslani ode me k tobe, tak uz se to nevyplti takhle komplikovat... ono to postovny z polska do cz mozna ani neni soucet postovnyho v ramci pl a pak v ramci cz, takze se to kombinovani asi nevyplati
Martin Adámek
Combo B 1995 (tj. Corsa B s batohem a zrcátkama...) 1,7D
Isuzu inside... Německý pracant s japonským srdcem
www.adamek.cz
Odpovědět