Asi až po faceliftu Déčka to bude teprve ono ,až vychytaj mouchy

No ja pevne doufam, ze uz mi to vyresej, pac jinak je to suprova kara. Ale tohle me fakt uz zacina poradne tankovat. Hlavne zas ted v tomhle pocasi, kdy to zas zacina delat. Uz jsem se naucil proti tomu vic pridavat plyn, to pak tolik nedela. Ale to neni reseni.Havli píše:dejwik> Je otřesný že musíš takhle lítat kolem nový káry.Přitom novotu koupí člověk proto aby se nemusel krom benzínu a oleje o nic starat
Asi až po faceliftu Déčka to bude teprve ono ,až vychytaj mouchy![]()
JJ presne jen na jednicku, koukam ze to tedy neni neduh jen motoru 1.2ondrap píše:Taky mi to dělá za studena na corse C 1.0 , ale jen než se rozjedu z jedničky na dvojku, .. pak už je klid.
Že by autoškola?Lupa89 píše:me to dela taky na corse A c12nz motor prene to je jak krivej pritlacak nebo lamela ale nak to prestalo nebo sem se s tim naucil pracovat tak aby to nedelalo delalo to nejvic kdyz sem s tim zacinal jezdit ale nacil sem se nak spravne poustet spojku a nedela to a diky tomu sem se naucil tak pracovat se spojkou ze se rozjedu i do docela prudkyho kpce bez plynu tak jestli ten problem je stejnej u nas vsech tak jedine vetsi cit na spojku vam muzu poradit nebo jak uz nekdo psal vic plynu na rozjezd jinak to delam tak ze spojku dam do skoro plnyho zaberu tam ji malilinkou chvilku podrzim aby jakoby prestala prokluzovat a pak ji teprve pustim uplne
jo ale me to dela kdy se tomu chce ne jenom za studena nejvic to ma snahu delat pri popojizdeni v kolone
spojka je ale puvodni a je na ni asi 180 tisic a sjeta neni na nejty to sem se koukal