MADFlock

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

kde se dá sehnat ten doplněk do auta co je na první fotce?? :lol2:

jinak koukám, že si taky pořádně vyhraješ ;o))
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Mike Mad
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

vyhraju si to jo, ale cas nejak neni ... :roll: uz 3 tydny delam kazdou chvili neco na aute nebo flockuju. penize litaj luftem. uz 3 tydny jsem nespal dele jak 5 hodin denne, s tim ze se kazdou chvilku probouzim nervama, v praci jsem byl cely tyden sam na celou fabriku bo kolega mel dovcu a sefko byl mimo

....corsa je momentalne vic rozberana nez v kupe. lemy jsou sundany v laku ale jeste musim dat vic bezbarvyho (uz na nej nemam lowe) bo jsou uz poskrabany. kliky bez zamku jsou v laku, musi se dat na auto. ma rozebranou pulku interieru, budiky mi kamos delal pres vikend podsviceni a druhej mi dela tedka polepy novy. v aute je bordel jak v tanku a asi 1 cm prachu jak to furt stoji nekde otevreny a furt se neco dela. chjo.

sem zvedavej jak to zitra pujde az prijde novy material. upozornuji ze ten modrej xycht nemam schvalne, takhle vypadam pokazdy vcera jsem mel jednu pulku cervenou a druhou zlutou :twisted:
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

mno nezávidím Ti... čas a prachy... to jsou ty nejhorší problémy (a bohužel i nejčastější)...
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Miku tak uz mam nejak v halve jak by to mohlo vypadat az budou penize a ty budes mit cas, tak bychom to mohli zrealizovat dyztak si pisnem pres SZ :D
Je to sice dál, ale o to horší cesta :-)
Obrázek
Mike Mad
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

tak jsem vcera zdarne dokoncil flock kamosovi do Toleda. A+B+C sloupky, plasty kolem budiku a topeni, nejaky krytky. s novym lepidlem a flockem to jde jak po masle, uz ani ty levy ruce tolik nevadej :lol2:
fotky hodim vecer :wink:

... a vecer odstrojuju corsu celou, krom palubky, ta prijde az o vikendu. uff snad to stihnu do Mimone :lol: , dneska budu delat tapecy, tak mi drzte palce, bude to prvni latkova vec. :idea:
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Miku pak pres SZ enbo ejstli tady bych ti hodil nalapd a na kolik by to vyslo poflockovani bocnich dveri i s plastama (tapec modry a plasty cerny nebo naopak , plasty modry a tapec cenry nevim co bude vypadat lip :wink: )
Obrázek
Mike Mad
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

:twisted: :twisted: :twisted: uz je to venku ... dneska zbytek a holou palubku az zitra. je toho kurva velka halda, to jestli do Mimone stihnu tak se ozeru :lol2: ... a to jsem se vykaslal na strop, na ten uz mi nezbyde material :roll:
http://mikemad.ic.cz/mycorsa/26_04_07_Interier_out/

Obrázek
Obrázek
Obrázek

vecer dodam fotky nastrojenyho kamosovo toleda ... vypada to gut :wink:
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Tead Mike mazec tak to koukej stačit do mimoně a my ti to potom "pomluvíme" :lol2:
Obrázek
Berry
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Uz se moc tesim az to uvidim moc mco moc :D
Obrázek
Mike Mad
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

tak uz je vsecko venku :wink: ...zustali sedacky, strop, koberec a oholena palubka :roll: ...je toho jeste vetsi halda hehe... :lol2:
:idea: kdyz by jste neco rozebirali, doporucuji kazdy sroubek po odmontovani neceho nasroubovat zpatky . nic se neztrati, fsude po aute mi koukaj sroubky a cvacliky hehe :idea:

poslednich 8 fotek je z dneska>>> :arrow:
http://mikemad.ic.cz/mycorsa/26_04_07_Interier_out/
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
Mike Mad
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

hotovo tak 75 procent :twisted: ... o vikendu jsem s tim pohnul dost :wink:

na fotkach to vypada jinak nez ve skutecnosti...par veci se extra nepovedlo, ale pak uz jsem finalne vychytal technologii a uz je vsecko vcajku a jak ma byt :wink:
:arrow: http://mikemad.ic.cz/mycorsa/28_04_07_Corsa_Flock/
Obrázek
Obrázek

ukazka veci v kamosovo Toledu :arrow:
Obrázek
Obrázek
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
Newman
Corsa forever

Příspěvek od Newman »

Jejda to je fakt pěkný :congrats:
Obrázek
MiniMike
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiniMike »

koukam, ze na tom delas ve dne v noci ;-) ale je to fakt pekne ;-) tesim se, az to uvidim nazivo ;-)
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

tjo ta tmavá modrá je super ;o) ta světlá se mi moc nelíbí....ale na fotkách všechno vypadá jinak.. jak říkáš..těším se do mimoně až to uvidím na vlastní oči ;o)

Jinak jak říkáš s těma šroubkama.. máš absolutní pravdu.. vymontoval jsem půl auta na podzim.. všechny šroubky jsem si dal do krabičky.. a teď absolutně nevím který šroubek kam patří ;o)))

Mike Mad
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike Mad »

hehe ta svetle modra se mi nelibila taky...ale chce to videt na zivo. mam jen obyc kompakt od HP a nedela moc realny fotky. kdyz jsem tu svetlou flocknul tak sem cumel jak je pekna :wink:
Opel Corsa B ... PRODANO
VW Jetta 2 Coupe
Odpovědět