Tak jsem to pekne podelal:-(
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
- Pepino
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- dj-si
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Hosak
Uf to je mi luto ja to poznam... Presne pred rokom a dvoma dnami som bol na tom podobne (piatok trinasteho)
http://picasaweb.google.com/lh/photo/kS ... directlink
Mna to stalo 4 mesace bez vodicaku (řidičský průkaz) a poistovnu 2000€
http://picasaweb.google.com/lh/photo/kS ... directlink
Mna to stalo 4 mesace bez vodicaku (řidičský průkaz) a poistovnu 2000€
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Dekuji vam vsem moc, trochu se rozhlizim a myslim, ze 25tKc je fakt premrstenych, chce to do toho dat jen trochu vlastniho usili..
Dnes se zajedu kouknout na vrakac H+P Autodemont, taky mi kolega poradil nejakeho typka s nahradnimi dily pro opel, tak uvidime..
Zatim jsem to dal pres noc do skladu v praci - nechtel jsem to nechavat venku, kdyz nezavru kapotu, este by se nekomu hodil motor.. Dokud nevim, co s tim budu delat, nejak nemam chut to nekam vozit (policajti by to taky nevideli radi)

Karolko a dj-si Kazdopadne moc diky, kdyztak bychom se nejak dohodli.. V dubnu se mam jeste zenit, takze starosti nad hlavu, tenhle rok se cely nejak sere..
Vaneon: Puvodne jsem mel s motorkem, ale pak jsem udelal kseft s TDKmartin a dal tam angely (skoda jich) a ty jsem provozoval bez motorku, nevim jestli to necemu vadi, nebo ne..
Haniz My dva se asi dohodnem po ICQ nebo osobne, puvodne jsme meli trochu ozivit plasty, vzpominas?;-) Tak to kdyztak trochu rozisirime..
Dnes se zajedu kouknout na vrakac H+P Autodemont, taky mi kolega poradil nejakeho typka s nahradnimi dily pro opel, tak uvidime..
Zatim jsem to dal pres noc do skladu v praci - nechtel jsem to nechavat venku, kdyz nezavru kapotu, este by se nekomu hodil motor.. Dokud nevim, co s tim budu delat, nejak nemam chut to nekam vozit (policajti by to taky nevideli radi)

Karolko a dj-si Kazdopadne moc diky, kdyztak bychom se nejak dohodli.. V dubnu se mam jeste zenit, takze starosti nad hlavu, tenhle rok se cely nejak sere..
Vaneon: Puvodne jsem mel s motorkem, ale pak jsem udelal kseft s TDKmartin a dal tam angely (skoda jich) a ty jsem provozoval bez motorku, nevim jestli to necemu vadi, nebo ne..
Haniz My dva se asi dohodnem po ICQ nebo osobne, puvodne jsme meli trochu ozivit plasty, vzpominas?;-) Tak to kdyztak trochu rozisirime..
Corsa B 1.0 12V 1998
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dnes navstivil vrakac, v jednom mi spocetli dily do 5tisic (s tim, ze by mi treba udelali cely predek zeleny, cervena sice neni, ale mohlo by to byt aspon cele v jedne barve..
Pak prace, hlavne to celo je nutne svareckou a to ja neumim, takze dalsi penize navic, kazdopadne do tech desiti by to vlezlo..
Nabizi se ale taky otazka, co dal s tim.. Je to porad tridverovy sportak a sypat do toho penize, kdyz treba za rok budeme mit neco maleho:-/ Spise se zacinam priklanet ke koupi noveho (ojeteho) auta. To ale zase ukazuje na jiny problem - co s tim vrakem. Na vrakaci mi rekli, ze mi ho daji za papir o eko likvidaci, coz je teda hodne slabe.. na jinem nabidli 3000, lepsi, ale furt nic moc:-)
Pak prace, hlavne to celo je nutne svareckou a to ja neumim, takze dalsi penize navic, kazdopadne do tech desiti by to vlezlo..
Nabizi se ale taky otazka, co dal s tim.. Je to porad tridverovy sportak a sypat do toho penize, kdyz treba za rok budeme mit neco maleho:-/ Spise se zacinam priklanet ke koupi noveho (ojeteho) auta. To ale zase ukazuje na jiny problem - co s tim vrakem. Na vrakaci mi rekli, ze mi ho daji za papir o eko likvidaci, coz je teda hodne slabe.. na jinem nabidli 3000, lepsi, ale furt nic moc:-)
Corsa B 1.0 12V 1998
- NoX
tridverovy sporatk
DD tak tim si me rozsekal uplne
DDD s 1.0 12v motorem
DDD ja se smichy poseru 
a ted k tematu... kamaradovi rovnali podobne zborene celo na calibre, a zaplatil za to litr.... nahradni dily na corsu si sezen z klubu, pripadne z inzeratu od lidi, cors na dily je jak psu, a sezenes to za uplne sranda ceny... predni lampy obe za 500, blatniky sem videl po 300, kapotu sem mel nabidku za 500... predni naraznik bych mel jeden ja sam doma, co bych mohl venovat, je to v zakladni sede, takova ta antracitova barva....ale sem z brna, kdyz si zajistis odvoz, prenecham ti ho
a na lak auto nejezdi....

a ted k tematu... kamaradovi rovnali podobne zborene celo na calibre, a zaplatil za to litr.... nahradni dily na corsu si sezen z klubu, pripadne z inzeratu od lidi, cors na dily je jak psu, a sezenes to za uplne sranda ceny... predni lampy obe za 500, blatniky sem videl po 300, kapotu sem mel nabidku za 500... predni naraznik bych mel jeden ja sam doma, co bych mohl venovat, je to v zakladni sede, takova ta antracitova barva....ale sem z brna, kdyz si zajistis odvoz, prenecham ti ho

a na lak auto nejezdi....
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- ba_djjour
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to na tvem miste nebral tak tragicky, sam vidis ze corsu si nikdo nevazi, krome lidi tu na foru a dalsi lidi (cest vynimkam!). na barve dilu vubec nezalezi. dostals uz ponuku na par dilu tady na foru, asi ne vsechno je mozne dovezt, ale dily se daji sehnat levne, jak tady vsichni vedi
. sezen levne nahradni dily, dej to striknou do cervene a muzes jezdit.
drzim palce. hlavne at se to da dokopy. Pri troche stesti se vejdes do 8-9 tisíc.

drzim palce. hlavne at se to da dokopy. Pri troche stesti se vejdes do 8-9 tisíc.
Mici - Corsa B 1,2 16V
- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
Kamos zboril stejne fiestu jako ty v lete mel v riti i chladic, polital po vrakacach + aukro atd a za stalo ho vse 10 000 a to mel i nalakovane taky do cervene. zalezi na tobe, podle me je toho skoda mels ji peknou, sezen si dily z vrakaca a lak ti fukne haniz jak tu pise, neco o tom vi. kdyby se to stalo me urcite bych to dal do kupy, jde to i levne, do servisu vubec tam te oskubou jak psa. muzu ti strelit ten muj naraznik pak jestli chces pred face v cerne barve puvodni zatim jen tak at vis, sice ho ma zamluveny zatim Sonny ale uvidim jak se s nim domluvim. hodne stesti
Corsa B 1.2i C12NZ >Moje Corsa<
- Gringo_Joe
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
jasan, lidi z corsaclubu preci nemuzou radit "vyhod ji" 
proste ted stojim pred otazkou, ci do toho dat tech 8-10tisic (obavam se, ze levneji uz to nepujde) a jeste s tim jezdit, nebo ji dat pryc a poridit si treba Ceckovou s peti dvermi, je to dilema.
Na druhou stranu, ted se mi moc penez nedostava a tak v podstate koupit novou je utopie a spravit tu starou bude s odrenyma usima a vyskrabanym kontem:-/
Jeste me napada dat sem ceny co mi rekli na vrakaci, vsechno je to ze zelene corsy jako ma treba william.wallace
500 kapota
400 blatnik (jsou treba oba dva)
900 svetlo s motorkem (nebo 1000 obe svetla bez motorku)
500 celo
1500 naraznik (uz tu byla i nabidka)
Asi nejvice se desim toho, ze to spravime a pak zjistime, ze motor nebo neco neni uplne OK
No a taky jeste jedna vec: zatim to mam zaparkovane ve skladu v praci, ale tam to taky nemuze byt vecne.. Nejsem si jisty, jestli je bezpecne to nechat venku, kdyz tomu nejde zavrit kapota, aby se nahodou nekomu neco "nesiklo".. Garaz nemam a co se transportu tyce, prijde mi blbe to davat na odtahovku, kdyz to "jede" a dokonce i castecne sviti.. Z mista nehody jsem do prace dojel padesatkou s blinkrama, tak stejne bych to videl zpet do OV, akorat organi se nesmi divat

proste ted stojim pred otazkou, ci do toho dat tech 8-10tisic (obavam se, ze levneji uz to nepujde) a jeste s tim jezdit, nebo ji dat pryc a poridit si treba Ceckovou s peti dvermi, je to dilema.
Na druhou stranu, ted se mi moc penez nedostava a tak v podstate koupit novou je utopie a spravit tu starou bude s odrenyma usima a vyskrabanym kontem:-/
Jeste me napada dat sem ceny co mi rekli na vrakaci, vsechno je to ze zelene corsy jako ma treba william.wallace
500 kapota
400 blatnik (jsou treba oba dva)
900 svetlo s motorkem (nebo 1000 obe svetla bez motorku)
500 celo
1500 naraznik (uz tu byla i nabidka)
Asi nejvice se desim toho, ze to spravime a pak zjistime, ze motor nebo neco neni uplne OK

No a taky jeste jedna vec: zatim to mam zaparkovane ve skladu v praci, ale tam to taky nemuze byt vecne.. Nejsem si jisty, jestli je bezpecne to nechat venku, kdyz tomu nejde zavrit kapota, aby se nahodou nekomu neco "nesiklo".. Garaz nemam a co se transportu tyce, prijde mi blbe to davat na odtahovku, kdyz to "jede" a dokonce i castecne sviti.. Z mista nehody jsem do prace dojel padesatkou s blinkrama, tak stejne bych to videl zpet do OV, akorat organi se nesmi divat
Corsa B 1.0 12V 1998
- Cross27
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chces muzes to dat ke me do garaze, mam ji u belskeho lesa u dedy na baraku, je uplne prazdna auto sem vytahl uz konecne ven kdyby ti to pomohlo. Mesic by to tam mohlo v poho byt, budem delat komplet barak zatepleni atd az koncem dubna tak pak mozna se bude hodit misto na material dat do garaze tak do te doby to tam muzes mit a poresit to
Corsa B 1.2i C12NZ >Moje Corsa<
- tomzy