Tak to jasná věc Navíc je mezi náma takovej moc pěknej a dlouhej kopeček Dalo by se říct od baráku po barák Škoda že se ti nemůžu rovnat Ale nemůžu se dočkat až tu tvojí uvidim v reálu, hhhh.
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Nějaký menší blbůstky... odstranění přebytečných nápisů (Opel vzadu a ECO po stranách), nasazeny kouřové boční blinkry (mimochodem jsou spíš bílý než kouřový, posraný e-shopy a jejich fotky...) a nápis Corsa jsem dal na masku... příště půjdou pryč rámečky SPZ a koupím nová zadní světla.
Tak ten nápis jsem dal z masky dolu... to ztrácelo nebezpečnost. Jsem dostal novou práci teď a za chvilku přijde konečně kvalitnější výplata, takže už pujdu do koleček... jen se v tom kurva nevyznam. Ale jelikož se o Corsíka starám z velké části proto, že díky spotřebě jednolitříka můžu jezdit prakticky pořád, chtěl bych zachovat co nejvíc spotřebu a živost. Takže jsem rozhodnutej že to budou 14"... co si myslíte o těhle Sparkáčích Pista?
Slight styling procedure no.1: rear
+ odstranění nápisů
+ zbroušení 3 "kytiček" z toho jedna opravdu velká (viz 1. foto)
+ přelakování (bohužel mi to kokoti špatně namíchali a polovina je tmavší)