Scarynka - PiNk Love Corsa B 1,5TD
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
- suby
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
- Scarynka
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
No tak to bych se ani nedivyla, kdyby to bylo to coříkáte, každej koho jsem vezla říká, že řídim jako prase.. taky hodně riskuju a to se má, a nejezdim jako ženská, to je pro mě urážka...
možná si ale někdy až moc věřim..a to se nevyplácí..pak dělám z disků šišky
kolik by tak podle vašich oshadů stála oprava??? asi to opravdu dám někam zkouknout

-
- Kontaktovat uživatele:
- Scarynka
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- Scarynka
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
- Scarynka
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ahoj problém s řazením jsem měl taky přesně to samé jak popisuješ a závada byla dole na kulise řazení byla pootočená a trochu povolená a na jedničku mi tam padala trojka a když jsem chtěl jedničku musel jsem úplně maximálně k sobě přitlačit a pak to šlo,vyšteloval jsem tedy kulisu a pohoda,tak to zkus také
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
opel performance center
- Scarynka
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Ondřej Sládek>> Ondro, myslím že to tím nebude,
už jsem to jednou měla v opravně a tejden to šlapalo OK. Ted už tomu tak není zlobí to celkem dost. Byla jsem s autem asi tak v 6-ti opravnách a všude mě dá se říct vyhodili.
Některí se jen zeptali co mám za auto, když zněla moje odpověď Opel corsa B, tak se o mě už nezajímali. Jiní se alespoň podívyli, je to chyba v převodovce, prý tam něco prasklo a je tam vada něčeho gumovýho, čemu já nerozumím, navíc se to pod kapotou hrozně hejbe a je to vyviklaný. Takže odpovědi zněli oprava bude dražší než je cena toho auta 30 - 40tis ( haha to ale nevědí že mě to auto stálo 100 tis. ), nemáme na to díly, to se mi nechce dělat, je to moc složitý, mě se do toho nechce, to bude na dlouho, kdyby to bylo alespoň jiné auto, motor bych opravil ale převodovku.. a blááá blááá blllááá.. moc mne mrzí že autoopravci mají takovýto odpor k Vozům značky Opel a typům corsa a hlavně B. No tak jsem domluvena s Pepexem ( hodný to člověk ), že se mi na to podívá. jemu jedinýmu snad v tomhle ohledu věřím, jako že mě neokrade, všude si totiž vymysleli další závady navíc... jé to se mi ulevilo, když jsem se tu vypsala

-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Scarynka:za tu dobu co mám auto jsem zjistil že to co se i nautě opravim sám potěší a zároveň i dobrá zkušenost,poznáváš svoje auto atd,ale jakmile jdeš k mechanikum které neznáš tak hned těě napálí na ceně atd a přitom to tak vůbec není,ale zkouší to a hlavně když člověk tomu vůbec nerozumí tak většinou přistoupí na to co mu řeknou v servisu,taková je prostě doba vyždímat s lídí co nejvíce peněz.Jinak ještě nevim co mechanici mají za problém proti corse b ale podle mého má každý auto závady menší i větší ať už je to corsa či audi atd,vše jsou jen stroje který časem potřebují udržbu,sam už jsem do toho nacpal hodně peněz ať už tuning či opravy.
Koukám že jsi z děčína,a v teplicích jsem kupoval motor na tu mojí corsu,se mi přiřel a tak jsem koupil novej,specializuje se tam chlápek jen na opel a byl jsem s tím fakt spokojenej motor mě vyšel na 4 tisíce,přitom oprava toho stávajícího by vyšla tak na cca 20 tisíc,tak s tou převodovkou bych to taky tak viděl koupit jí celou a jen přehodit,pokud to u tebe nebude oprava za nějakou malou kačku.Jeho kontakt najdeš v tipservisu a teplice jsou pro tewbe blízko tak to zkus.
Koukám že jsi z děčína,a v teplicích jsem kupoval motor na tu mojí corsu,se mi přiřel a tak jsem koupil novej,specializuje se tam chlápek jen na opel a byl jsem s tím fakt spokojenej motor mě vyšel na 4 tisíce,přitom oprava toho stávajícího by vyšla tak na cca 20 tisíc,tak s tou převodovkou bych to taky tak viděl koupit jí celou a jen přehodit,pokud to u tebe nebude oprava za nějakou malou kačku.Jeho kontakt najdeš v tipservisu a teplice jsou pro tewbe blízko tak to zkus.
opel corsa opc rieger edition
opel performance center
opel performance center
- Scarynka
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Berry>> to fakt netuším, co proti nim mají, já to auto miluju a myslím si že je to auto jako každý jiný,ptostě by ho měli opravit i kdyby to byl třeba trabant. jenže jim se do toho moc nechtělo. taky mi přijde jako uplně nejlepší řešení ji vyměnit celou to se budu vejít do 5 tisíc a možná bych i stihla Prahu. kam jsem se tak moc těšila.
Ondřej Sládek>> Vim jaký lidi jsou, že by je nejradši uplně oškubali, tloukli mi do hlavy všelijaký vady ale nejsem tak blbá abych nevěděla co s tim asi tak trochu je. Jinak také děkuji moc a moc za radu. pepex mi to zkoukne a třeba z toho budu trochu moudrá.. a když ne tak bych se stavila tam jak ty říkáš přeci jen 4 tisíce za opravu motoru není tak moc...
Ondřej Sládek>> Vim jaký lidi jsou, že by je nejradši uplně oškubali, tloukli mi do hlavy všelijaký vady ale nejsem tak blbá abych nevěděla co s tim asi tak trochu je. Jinak také děkuji moc a moc za radu. pepex mi to zkoukne a třeba z toho budu trochu moudrá.. a když ne tak bych se stavila tam jak ty říkáš přeci jen 4 tisíce za opravu motoru není tak moc...
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Scarynka
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
Tak děkuji všem za rady, stejně mi jaksi nepomohly, jen mne uklidnily. Dneska mě konečně přijal jeden jediný autorizovaný servis co se zabývá Oplem Corsa. to mám radost
Možná bych ještě stihla sraz v Práglu.
Normálně včera jsem se sra*a 5 hodin s mřížkou na nárazník, fakt nekecám, jaký já jsem střevo.. takových bolístek. No ale výsledek? ten stojí za to
( tenhle pejsek se mi fakt moc líbí ) no samozřejmě jsem jí tam nechtěla mít danou jako každej to dá rozum, všichni co jsem koukala tak jí maj takovou zapadou, tak jsem jí udělala vypouklou...no to jsem si dala. Ted mám Scary Corsu 

Možná bych ještě stihla sraz v Práglu.
Normálně včera jsem se sra*a 5 hodin s mřížkou na nárazník, fakt nekecám, jaký já jsem střevo.. takových bolístek. No ale výsledek? ten stojí za to