grapherx - Corsa C 1.4 16V
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- grapherx
- FrantaU
- Kontaktovat uživatele:
- grapherx
- grapherx
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- grapherx
Berry: Spotřeba mě vycházela na něco přes 6 litrů. Tankoval jsem tam do už skoro do prázdny 30litrů a najel jsem na to cca 400km a to ještě nesvítila kontrolka. Uvidím až dám do plna a pak vyjedu celou nádrž kolik mě vyjde. Podle TP by měla být kombinovaná spotřeba 8litrů (za to asi bude moct hlavně automat). Já to jezdím tak 70% krajina 30% město.
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- grapherx
Zatím su s autem vcelku spokojený. Ale mám na něm najeto teprve necelých 500km, takže žádné závěry dělat nemůžu. Teď momentálně je v servise kvůli teplým startům, které mu dělali problém, naskočil většinou až na potřetí a mírnému cukání při nižších rychlostech (cca 50km/h).
Jedinou známou nevýhodu co vím u těchto motorů, oproti 1.2 je, že se musí měnit každých 60000km rozvody.
Jedinou známou nevýhodu co vím u těchto motorů, oproti 1.2 je, že se musí měnit každých 60000km rozvody.
- FrantaU
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj ahoj, no co se týče spotřeby, asi jezdíš opatrně já jezdim tak 7,5 pruměr a tak cca 9-10l LPG... Ale je fakt, že ja na spotřebu nekoukam, najedu tak průměrně 60 km denně takže kdo by se rozčiloval se spotřebou... mam vyzkošeno hodně trasu např do Brna a ikdyž jsem jel kolikrat i 180 tak spotřeba se da udržet do 10l při těžké noze:) Vmém případě ruce:)... Tak přeju at se Corsička uzdraví a at je futr tak "střídmá" ...
automatic
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
- grapherx
Tak Corsa je zpět ze servisu. Byli tam nějaké chyby na diagnostice, prý vše přehráli. Zjistili i nějakou chybičku na vstřikách, tak jsem dostal nějakou přísadu na pročištění do benzínu. A ještě vyměnili horní uložení tlumičů. A Cosička už startuje konečně na poprvé, a mírné cukání v nižších rychlostech taky částečně zmizelo.
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavne ze je po servise a nemenili palivovy filtr, ten taky umi udelat peknou paseku
Kluci obcas dojeli nadrz a natankoval nekolik litru Shell Vpower racing a tim se to trosku pry procistilo, rikam jen co psali, ale nejaky sady na procisteni jsou dobre, ale dej si pozor nektere se pouzivaji pred vymenou oleje, aby jsi nepouzil a pak by se tam ty spiny dostaly do oleje, ktery by se mel u techto pripravku pak vypustit
Kluci obcas dojeli nadrz a natankoval nekolik litru Shell Vpower racing a tim se to trosku pry procistilo, rikam jen co psali, ale nejaky sady na procisteni jsou dobre, ale dej si pozor nektere se pouzivaji pred vymenou oleje, aby jsi nepouzil a pak by se tam ty spiny dostaly do oleje, ktery by se mel u techto pripravku pak vypustit
- grapherx
- grapherx
Re: grapherx - Corsa C 1.4 16V
Zdravím, tak Corsa nezůstala moc dlouho bez problémů. Dnes při parkování se mi stalo, že mi vypadával posilovač řízení (jelikož řídím ze zdravotních důvodů pouze jednou rukou, tak to byla celkem makačka), chvíli posilovač jel poté zase vypnul. Kontrolka EPS se nerozsvítila. Když naskočil tak jsem zkusil cukat volantem a ozývalo se lupání. Když jsem motor vypnul a znovu zapnul EPS už zase jel. Neví někdo čím to může být? Díky
- FrantaU
- Kontaktovat uživatele:
Re: grapherx - Corsa C 1.4 16V
Zdravíčko, no měl jsem podobný problém jako ty s tím "neposilujícím" řízením, A S tim stylem řízení auta jsme na tom stejně, takže vím, jaký to je. Já jjel takhle z brna domů... Ale k věci u mě to kupodivu nebyl posilovač "EPS" ale samotný hřeben řízení, ale toho by si asi všimli když si to měl teď v servise. Ale i tak, měl jsem stejný problém, tak ti to tu píšu, třeba ti to pomůže. Jinak celé to řízení stalo mám pocit 6 tisic + práce asi 3, 4 tisice, to ti teď nepovim přesně. No každopadně přeju ať se to rychle vyřeší. A zas můžeš jezdit v klidku a pohodě.
automatic