Incubator GSI Project 2011 Red Car

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Prochy.Racing

Příspěvek od Prochy.Racing »

Díky za odpovědi kluci, mám problém s těžkýma nohama :) pořád samej meziplyn a těžká noha :roll: takže se to pak ukazuje na spotřebě...

Těd mi borec s Tigra clubu nabízí PB za cca 2000 z lamina nebo karbonu, zdá se mi to zajimavý... co myslíte??

Jinak teď mám z auta motor venku a zítra dávám hlavu na repas mám upálenej ventil na 1. válci :evil: tak su zvědavej jak to bude vypadat...
BTW : kdyby někdo zháněl motor na Tigru 1,6 16V (dá se dat do corsy) tak ho nechám za 3500 , - Brno
Obrázek
Obrázek
Obrázek
cheetah3

Příspěvek od cheetah3 »

Tvuj motor je C16XE a ten se do Tigry nikdy nemontoval.

Jen X14XE a X16XE :wink:
Fugy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugy »

cheetah>ale on zrepasuje ten svůj C16XE, on prodává 2. motor kterej sehnal z tigry aneb X16XE, jestli to dobře chápu :wink:
Opel Corsa B r.v.1999 1.0 12V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=3100 uvedena do nomálního provozu
Opel Corsa B r.v.2000 1.6 16V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=4716 pokračujeme
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Origo PB je z litiny ( hliník + ještě něco). jde hlavně o ten tvar...

Dříve v ČR nechával dělat PB i Tigers... bylo to tuším z 5mm plechu a svařené... jemu to v Tigře lítalo dost slušně, ale znám i lidi, kterým to dělalo problémy...

Osobně jsem raději volil originál i když dražší, ale z druhé ruky, protože ten je osvědčenej a má dokonce i TUV - což už zaručuje určitou kvalitu...

Uvažoval jsem o tom, zda by to šlo udělat z lamina či Carbonu.. tenkrát to nikdo nedělal... otázkou je, zda to lamino či carbon vydrží - přeci jen jsou do něj zapojené všechny podtlaky, je na něm uchycená klapka s filtrem, lanko plynu.... a když ti praskne či se kousek odloupne, tak to jde rovnou do motoru..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
Prochy.Racing

Re: Incubator GSI Project 2011 Red Car

Fugy : jak říkáš... ted už je repasovanej ten můj a zítra ho jen namontovat do auta držte palce :urcite?:
mno řeším problém s prasklou hadicí od klapky k airboxu tak jsem to vyřešil takovým zajimavým způsobem viz foto..ještě nevím jestli se mě to tam vleze jsou to nerezový TRUBKY a připadá mě to mooooc tlustý,ale vypadá to luxusně
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Fugy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugy »

:oops: já na tebe zapomněl s tím znakem, v pondělí ho pošlu :wink:
Opel Corsa B r.v.1999 1.0 12V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=3100 uvedena do nomálního provozu
Opel Corsa B r.v.2000 1.6 16V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=4716 pokračujeme
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Bohužel se obávám, že ta trubka se Ti tam nevejde...origo trubka je právě "zplacatělá... aby se tam vešla... řešením je - použít původní trubku, nebo dát rovnou PB či Ram (tím pádem odstraníš nutnost trubky za motorem ;o))
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)

Zdeněk Lhotský

Příspěvek od Zdeněk Lhotský »

No nazdárek, tak at to jezdí!!!!!
Corsa 2001 GSI 1,8 16V 92 KW
Prochy.Racing

Už TO JEDÉÉÉ :deejay:

šišku se sáním mám nad převodovkou ale svítí mě závada snad ne proto že se prodloužily dráty od váhy vzduchu...jdu stím na kompl tak se uvidí ale mrdačka hrozná :skrabat_v_hlave:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Velbloud
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

blahopřeju ;o) vypadá to dobře ;o)

Btw. a nezaslepoval jsi EGR? protože jestli jo, tak to pak občas svítí kontrolka motoru

Prochy.Racing

KURV....... FIX :/

auto kouří modrej dým smrdi to jak kráva a tlaky ve válcich mám 9 Barů jenom :/

Asi to nevydržely kroužky ten tlak repas hlavy...se na to fakt vyseru :hmmm: :urcite?: :nervozni_nehty: :wtf: :wc_tlac:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Maro
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maro »

To je to.. motor se sice koupil za relativně dobré prachy si myslím. Ale pak to stojí za hovno a jen se do toho sypou prachy. Pak když má někdo fakt motor úplně v luxusním stavu jak já a řekneš si o to nějaký peníze.. pak se lidi šklebí. Jenže když se něco potom vysere.. ty prachy se do toho dají tak či tak a levný motor se stane pokladničkou.

Jinak je to škoda jako svina. Sám vím, co to stojí peněz.
Prochy.Racing

já koupil motor z Tigry a nešel mi tam...dával jsem do kupy origo motor s Corsy :(
Obrázek
Obrázek
Obrázek
knedlik
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

tenhle motor si jeste parkrat rozeberes a zgeneralkujes nez bude ok :roll: doporucuju kompletni go c16xe neni z nejspolehlivejsich
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
Fugy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugy »

Jak to že ti nešla X16XE místo C16XE dyt kromě AGRu to má stejnej blok ne? jinak opravdu C16XE je asi nejhorší motor, já mám X16XE a nikdo mi nenamluví, že to je špatnej motor :D chyby z Céčka sou už na Xku opravený a po pár úpravách je i svižnej na normální ježdění(hold to neni C20XE bo LET)
Odpovědět