Mike Mad píše:ja sem tech 600 za tu knihu dal. ale fakt se mi to nechce skenovat, na to nemam cas ani chut. kdyz nekdo bude neco surne potrebovat tak to ofotim.
Ja to klido oskenuju Jen mi knihu pujc tak na 2 dny
Ano jsou tam uplne vsechny motory je tam i cely el. rozvod po aute a stoji 599,- opravdu sjemt o necekal ze ji dostanu, jinka jsem moc rad je to supe poctenicko a perfektni navody koukam ze bych si vymenil sam i tlumice s pruzinama no kluci privezu ji v patek do edenu
To Bloud: u nas v praci se to automticky skenuje ve formatu PDF
To Shum: schema el. zapojeny je jako priloha slozena zvlast asi na A3 enbo co je to za format jinak je to 300 str. ja ybch to v praci naskenoval ale trvalo yb toasi 300 let a na to cas fakt nemam
Berry píše:To Bloud: u nas v praci se to automticky skenuje ve formatu PDF
To Shum: schema el. zapojeny je jako priloha slozena zvlast asi na A3 enbo co je to za format jinak je to 300 str. ja ybch to v praci naskenoval ale trvalo yb toasi 300 let a na to cas fakt nemam
Tak PLS nakenuj mi el. schema. Jesli mas k dispozici jen A4 skener tak to nejak poskenuj na nem a ja si s tim pohraju.
Berry píše:No ja to tenhle tyden zkuim naskenovat jo mame A4 skener i vic snad uvidim jakse mi to tam vejde a bude to v PDFku a kam to pak budes chtit poslat