Lakování, barvení a vše kolem...
Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Tak vám děkuju za poctu klucí.. ale asi jí ani nechci...
lakovat neumím.. jen si občas sem tam něco stříknu sprejem.. toť všem.. třebas Mike Mad to má taky krásně nastříkaný ;o))
jo a jinak na ten nárazník fakt zatím kašlu.. to je až to poslední co bych dělal... zatím musím udělt ten vnitřek..
teď mi doma stojí jeden sprej s 50% červený perleti - 40 % černý lesklý - 10% velkejch stříbrnejch třpitek... tak jsem zvědav jak to bude vypadat ;o)))

jo a jinak na ten nárazník fakt zatím kašlu.. to je až to poslední co bych dělal... zatím musím udělt ten vnitřek..
teď mi doma stojí jeden sprej s 50% červený perleti - 40 % černý lesklý - 10% velkejch stříbrnejch třpitek... tak jsem zvědav jak to bude vypadat ;o)))
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
tohle je namíchaný všechno v jednom spreji dohromady... takže by to mělo mít zajímavej odstín ;o)
jinak černou seženeš jak jsem Ti psal v SZ třebas v OBI nebo v průběžný v tom krámku s barvama.. tam ti namíchaj vše ;o)
jinak černou seženeš jak jsem Ti psal v SZ třebas v OBI nebo v průběžný v tom krámku s barvama.. tam ti namíchaj vše ;o)
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
super ;o) myslím, že podle tohodle už to musí být ostatním jasný... i když jsem tam v tom návodu nenašel základ na plasty 

-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
ne ne.. to není.. já používám obojí..
základ na plasty je taková průhledná "vodička".. kterou když se plast natře či nastříká, tak ho to rozleptá, aby se barva do plastu pořádně vsákla...
kdežto plnič, je de fakto kit ve spreji, kterým se nastříká plast, když jsou tam nerovnosti a pak se to zbrousí, a tím vznikne dokonale hladká plocha ;o)
základ na plasty je taková průhledná "vodička".. kterou když se plast natře či nastříká, tak ho to rozleptá, aby se barva do plastu pořádně vsákla...
kdežto plnič, je de fakto kit ve spreji, kterým se nastříká plast, když jsou tam nerovnosti a pak se to zbrousí, a tím vznikne dokonale hladká plocha ;o)
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
ono když se plasty nastříkaj bez "základu na plasty" tak je pak barva velmi náchylná na odření...
-
- Corsa forever
- Kontaktovat uživatele:
-
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
obnoveni barvy plastovych lemu
ahoj vsem corsakum mam jeden dotaz a to... mam na corse vybledle plasty na lemech a chtelbych jim vratit jejich puvodni barvu a tak me zajima jestly staci tyto plasty prestrikat obycejnym sprejem ci si mam zakoupit nejaky specializovany na plasty aut. zase aby mi to za par dni se neopryskalo a nebypadaloto tak mi prosim poradte dekuji styxxy
...témata sloučeny... pro příště prosím využít funkci "hledat", ať tu nevzniká nepořádek, díky Bloud...
...témata sloučeny... pro příště prosím využít funkci "hledat", ať tu nevzniká nepořádek, díky Bloud...