pokud nevis, jak predelat mechano nahon na elektrickej, tak se do toho ani nepoustej. delal sem to na cali, kde je stejnej vyrobce a byl to ojeb... predelavat signal pro budiky z VW koncernu... no omg... obvzlast zapojeni displeje a tak, coz probiha pres CANBUS u tehle generace, pokud se nepletu
Chlape, vykašli se na takovýhle nesmysly jako budíky, zaměř se na podstatné věci, vyspravit kastli, opravit nebo i upravit motor, repas brzd atd.
Podstatou je, co z toho chceš mít ve finále, ale to je důležité rozmyslet si na začátku, já bych to dělil asi takhle:
"voňavka" = vše totálně pečlivě zrekonstruovat a při tom se zaměřit na super technický stav, stačí repasovat, nemusíš vylepšovat technický stav, pak si hrát s detaily ...
"zabiják" = ideálně zastavět C20XE, vyvařit, vyklecovat, uprgrade brzd, podvozku, hrát si s rozložením váhy a tak ...
A nebo "hustokrutá" kára a to je kombinace voňavky a zabijáka, pár náznaků na CC už bylo, ale v současné době ...
Zkus se nad tím zamyslet, vážně si Ti vyplatí si ty cíle vytyčit na začátku všech prací a nebudeš dělat nic zbytečně, to by byla škoda.
Petr
PS: naivně jsem si myslel, že postavím tu "hustokrutou", ale ...
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
Tak motor rozebraný do šroubku moc škaredé bývalý majitel na ni udělal výbrus a špatně zajel písty vydřené a ve 4 válci rýha pres celý válec proto to žralo olej. ventily hnus.... takže mě čeká výbrus , nové písty , a možná i ojnice.
Jinak ohledně kastle.
Navařená nová spodní příčka pomaličku dělám všechno co se dá. foto přidám.
Tý bláho chlape, to nevypadá moc dobře... Maro kdysi prodával X16XE v dobré kondici, jestli by se Ti to neoplatilo víc... Ale nevím, jestli už ho neprodal.
Petr
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
tak motor celý vyčištěný. Ventily výfukové mám vybroušené tak ještě ty sací a hodit motor na výbrus to bude zas peněz ale musí to být pak sem hodím nějaké foto jinak 1.0 fachčí takže je aspoň čím jezdit do práce
Gsi paket, pohrát si s interiérem a je to pěkný Možná bych tam dal nárazník looney tunes... je to kopie Gsi ale je zahlazená. Přední čirou optiku s černým rámečkem, zadní LED zatmavená, kola a to je vše
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)