AutoHifi>>Sekce pro pacienty II.

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
Dudu

Příspěvek od Dudu »

a koukal si na ebay? Kup ho tam. Ne ebay bejvaj nejnižší ceny v DE.
Dopořučení na mé kamarády: www.lestimekola.cz
Nejen leštění ale také chromování a zlacení :-)
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

impedanci neřeším. doteď sem měl 8ohmů a to sem nedal zes ani na půlku. takže pokud todle má 6 ohmů.sic menší citlivost ale i tak . prostě mi na to bude zesík stačit na 100%

jojo tam sem ho taky viděl ale nevím jak by to bylo s dopravou. prý do zahraničí neposílaj. leda tam v květnu zajecs osobně no...
music is my life
zatím 160km/h :-)
Dub.-

Příspěvek od Dub.- »

Lidi tak sem konečně zapojil přední kompa a sem uplně spokojenej, je to hnedle jinej poslech, ty výšky který tam chyběli tam konečně sou, bezvadný uplně :P ukostření nakonec padlo pod šroub od bezp. pásů, výškáče sem dal do madel a na středobasy sem udělal redukce ze dřeva (řešení do léta, to udělám kompletně kapsy celý) :hustak:
Opel Corsa B 1.2i X12SZ
Dudu

Příspěvek od Dudu »

Dub: gratulace - to je hned jiný kafe, co? Jen tak dál :twisted:
Dopořučení na mé kamarády: www.lestimekola.cz
Nejen leštění ale také chromování a zlacení :-)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

Dub.- píše:Lidi tak sem konečně zapojil přední kompa a sem uplně spokojenej, je to hnedle jinej poslech, ty výšky který tam chyběli tam konečně sou, bezvadný uplně :P ukostření nakonec padlo pod šroub od bezp. pásů, výškáče sem dal do madel a na středobasy sem udělal redukce ze dřeva (řešení do léta, to udělám kompletně kapsy celý) :hustak:
Dube a jáký kompa máš? takže nakonec si to vyřešiljako já to usazení vejšek?

si myslim, že kompa jsou úplně o něcem jiném než je série :wink: - tak hlavně, že se ti to líbí

jo a jak píšeš - takže ty jedeš na zesilovač?
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

hoši, jak pořešit natáhnutí kabelů do dveří když tam není žádný už předem hotový průchod na kabely? vrtat a natáhnout kabely v husím krku nebo jinak?
music is my life
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

já to budu řešit asi zvětšením otvoru jak jsou piny na konektory - nejpíš přijde na řadu vrták o pěknym průměru :lol:

nemám elektriku ve dveřích - tak mi je to celkem jedno a dávat tam ňákou průchodku abych tam protáhnul dvojlinku 2x2,5mm2 :?

radši to provedu takto - bude to vypadat jak origo :lol:
Dub.-

Příspěvek od Dub.- »

koupil sem nakonec ty crunche, no se sérií se to nedá srovnat, teka super =) jj mám je na zesíku, zadní třípásma sem dal normál na rádio a sub je taky na zesu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Opel Corsa B 1.2i X12SZ
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

Dub.- píše:koupil sem nakonec ty crunche, no se sérií se to nedá srovnat, teka super =) jj mám je na zesíku, zadní třípásma sem dal normál na rádio a sub je taky na zesu
jjjj Dube hele obrovská gratulace :congrats: a jsem rád, že sis je nakonec vybral - jelikož je to dceřiná společnost Hifonics :wink:

já teď jdu objednávat kompa Hifonics :wink:

jjjjj a ty vejšky tam krásně seděj :D celkově super :wink: :potlesk: :dance: 8)
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

Vtomas píše:já to budu řešit asi zvětšením otvoru jak jsou piny na konektory - nejpíš přijde na řadu vrták o pěknym průměru :lol:

nemám elektriku ve dveřích - tak mi je to celkem jedno a dávat tam ňákou průchodku abych tam protáhnul dvojlinku 2x2,5mm2 :?

kdy to budeš dělat? jestli během tohodle týdne tak bych chtěl vidět jak to chceš udělat.. já bych rád asi v sobotu taky dělal na předních kompech. ten kabel bude dostávat asi pěkne naprdel v ohybu...
music is my life
Dub.-

Příspěvek od Dub.- »

hh díky =P ale dalo to prácičku než sem to udělal, ještě v takových stísněných podmínkách, příště se na to vybodnu a počkám na léto, zima je na....
Opel Corsa B 1.2i X12SZ
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

tak tak. zima je na dvě věci hovno
music is my life
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

chyna.cz píše:
Vtomas píše:já to budu řešit asi zvětšením otvoru jak jsou piny na konektory - nejpíš přijde na řadu vrták o pěknym průměru :lol:

kdy to budeš dělat? jestli během tohodle týdne tak bych chtěl vidět jak to chceš udělat.. já bych rád asi v sobotu taky dělal na předních kompech. ten kabel bude dostávat asi pěkne naprdel v ohybu...
chyna: nebude - dám ho ještě do husího krku - kterej sem dneska koupil - myslim, že bude díra skrz piny tak 14mm takže tam protáhnu i husí krk :wink: - to je jediná taková normální varianta jak to tam procpat a nedělat hafec průchodek :?
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

ok. no skusím se podívat taky po nějaký huse. říznu jí pod krkem a bude to :D ale to vrtání bude asi pěkně na prd. už to vidím. pakárna určitě no.
music is my life
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

:cry: uz aby bylo teplo :cry: uprimne zavidim vsem tem co muzou kutit neco na mazlovi :wink:
Odpovědět