Na srázek jedu, už po třetí. Doufám že se nás tam sejde ještě víc než posledne.
Kdyby se chtěli z učastnit další corsáci a přidat se k nám, klidně můžete. My s PDK jedeme, Petr_Corsa A+B tam bude taky. Kdyby se někdo chtěl přidat já vyrázím z východních čech.
info o srazu zde: http://commodore-a.blog.cz/1212/13-opel ... -19-5-2013
tak muzem neco usporadat, v lete muzeme udelat treba neco na seci jak minulej rok. Uz to nebudu delat jako celorepublikac, ale jako vychodni sekci, at si dorazi kdo chce.
Čau Peťo,
na sraze budu to na 99%.
Ale snažím se objednat ty chatky, jenže na čísle z odkazu mi to nezvedají a na SMS taky nereagují. Prosím Tě, vemte si pro sichr stan a nebo v nejhorším počítejte s chrápáním v autě. Když se akce chatky nějak posune, hned se ozvu přez telefon, tady tak často nejsem.
Petr
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---
Už jedeme v pátek, já se klidně v autě vyspím mě to problém nedělá
Petře leda se tam stavit když budeš mít cestu kolem, nevím jak to máš daleko, ale bude to jistější než ten telefon
Já vím, že by bylo lepší tam zajet a na druhou stranu si říkám, že možná bude v pohodě vzít si chatku taky až na místě. No já když mi to vyjde, tak tam zajedu, ale u mě spíš než vzdálenost je horší na to najít čas. Z práce si píšu tady na foru, místo abych makal a pak tu dřepím do 8mi do večera...
Corsa A 1.2S 1986 READY TO GO // Corsa B C16XE GSI 1994 READY TO GO AS WELL ---My Cars---