Kalda - Opel Corsa B GSi>C16XE
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
tak sem tedka o weekndu prohnal kozu do Jeseníků, bylo tam sněhu tři prdele a vubec se ji to nelibilo ... navic sem tam nechal půl narázníků!!!!!! nevěděl sem furt proč, ae pořád se mi to přehřívalo, pak mě napadlo, že mi sních zakryl nasávání, taky že jo, njn tož to my Moraváci tady z jihu nésme zvyklí

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Corsa D 1.4 16V Cosmo
Corsa B 1.6 16V GSi
Corsa B 1.6 16V GSi
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
jinak nevíte někdo kde sehnat tenhle kus plastu ve tvaru L, je mezi zadním lemem a prahem a měli ho jen mysim GSíčka ... je na pravé straně .... dyby někdo náhodou věděl o ňakym vrakáču nebo kdo prodava na díly ... diky moc!!! nechcu jezdit jak debil bez toho 

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Corsa D 1.4 16V Cosmo
Corsa B 1.6 16V GSi
Corsa B 1.6 16V GSi
-
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Tý woe, tak to nasere... tohle se ti bude špatně shánět... zkoušel jsem sehnat komplet prahy, ale nikde nejsou... leda EBAY... nebo zkusit vrakáče, jestli nebudeš mít štěstí a zrovna ten Tvůj kus tam mít nebudou...
nějaký části prahů měli na vrakáči v Chrášťanech u Prahy, ale nevím zda zrovna tenhle kus..
nějaký části prahů měli na vrakáči v Chrášťanech u Prahy, ale nevím zda zrovna tenhle kus..
Corsa B X14XE - Mantzel PB, Výfuk sk. A, odlehčený setrvák, ad. - 0-400m 16,62s (zatím)
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
ZÁVAZNÁ PRAVIDLA CHOVÁNÍ NA CF
- Kalda
- Člen Corsa Clubu
tak sem si dneska hral a sténak z toho nic nebylo, sehnal sem si na vrakáču místo tohoto klaksonu co ma Corsa origo dva šneky z Audiny, tak sem si s tim hral, a dyž sem to zkusil na baterku, tak to tróbí jak sviňa, ae pak sem to zapojil místo origo klaksonu a nic, snažilo se to ae oba dva to neutáhlo, jen jeden dycky ... tak nevim co s tim ... nemate s tim někdo skušenosti?
Corsa D 1.4 16V Cosmo
Corsa B 1.6 16V GSi
Corsa B 1.6 16V GSi
- harry-ventil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- LLuKKi
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec,ten samej problém sem řešil taky a stále řeším. Myslím si že klakson je ovládanej přes relátko,bude problém asi v tom,ale ještě sem neměl čas to dodělat.Kalda píše:tak sem si dneska hral a sténak z toho nic nebylo, sehnal sem si na vrakáču místo tohoto klaksonu co ma Corsa origo dva šneky z Audiny, tak sem si s tim hral, a dyž sem to zkusil na baterku, tak to tróbí jak sviňa, ae pak sem to zapojil místo origo klaksonu a nic, snažilo se to ae oba dva to neutáhlo, jen jeden dycky ... tak nevim co s tim ... nemate s tim někdo skušenosti?
E53 3.0i
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
- harry-ventil
- Člen Corsa Clubu
- Kontaktovat uživatele:
- LLuKKi
- Kontaktovat uživatele:
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
Máš stříbrný, dal bych tam ty čirý .. jinak oboje jsou luxusní .. 

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<