chyna: vono je jenoduchý koupit udělanou bednu se subwooferem a k tomu jeden zesilovačchyna.cz píše:dobrej nápad. takových věcí je na netu málo. ukázat co kdo postavil umí každej,ale co k tomu použil za věci,jak to udělal a třeba co si nechal vyrobit a od koho a podobně. takovýc hvěcí je strašně málo
natáhneš k němu příslušné kabely a máš vyhráno

jenže ono je něco jiného dělat zástavbu a to si asi taky myslel
a když už jedeš na dva zesilovače je úpně o něčem jiném - a už jen instalaci doplňuješ o distribuční bloky, Cap, a další věci
je pravda, že např. ty přechodky z 50qmm na 20qmm jsem mohl vytočit na soustruhu (teda jeden pár z 6ks) ale něž schánět materiál a pak se s tim srát - se mi moc nechtělo

..a vlastně jsem ve finále potřeboval jen jeden pár - zbytkek přechodek je 90 stupňů
takže pokud jde o zástavbu a to ti můžu potvrdit z vlastní zkušenosti - např. co jsem dělal kámošovi někdy na podzim
-tam příšel origo box Spectron a zesilovač s Capem - oboje zapuštěný ve dvojité podlaze - takže Clean vzhed
..... a s tim sem se sral dobrejch 6hodin včetně čalounění
a když si vzpomenu na vlastní instalaci s Magnatem (origo box a zesilovač nezapuštěnej možná mám někde v členech fotku) a kabeláž sada takže hned natahaný
....hrůza když to srovnám s tim co jsem teď začal