AutoHifi>>Sekce pro pacienty II.

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

chyna.cz píše:dobrej nápad. takových věcí je na netu málo. ukázat co kdo postavil umí každej,ale co k tomu použil za věci,jak to udělal a třeba co si nechal vyrobit a od koho a podobně. takovýc hvěcí je strašně málo
chyna: vono je jenoduchý koupit udělanou bednu se subwooferem a k tomu jeden zesilovač
natáhneš k němu příslušné kabely a máš vyhráno :wink: - to myslim, že zvládne každej i ten co to nikdy nedělal
jenže ono je něco jiného dělat zástavbu a to si asi taky myslel
a když už jedeš na dva zesilovače je úpně o něčem jiném - a už jen instalaci doplňuješ o distribuční bloky, Cap, a další věci

je pravda, že např. ty přechodky z 50qmm na 20qmm jsem mohl vytočit na soustruhu (teda jeden pár z 6ks) ale něž schánět materiál a pak se s tim srát - se mi moc nechtělo :? :( a vlastně jsem ty přechodky sehnal za polovic než se prodávají
..a vlastně jsem ve finále potřeboval jen jeden pár - zbytkek přechodek je 90 stupňů
takže pokud jde o zástavbu a to ti můžu potvrdit z vlastní zkušenosti - např. co jsem dělal kámošovi někdy na podzim
-tam příšel origo box Spectron a zesilovač s Capem - oboje zapuštěný ve dvojité podlaze - takže Clean vzhed
..... a s tim sem se sral dobrejch 6hodin včetně čalounění

a když si vzpomenu na vlastní instalaci s Magnatem (origo box a zesilovač nezapuštěnej možná mám někde v členech fotku) a kabeláž sada takže hned natahaný
....hrůza když to srovnám s tim co jsem teď začal 8) - teď si s tim vyhraju, aby to vypadalo k světu :wink:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

toxik-q píše:co rikate na tento zesilovac? http://www.ahifi.cz/zesilovace/carpower-hpb-604.html bohuzel jsou omezene finance :roll:
ten zesilovač za ty peníze je dobrej, ale nečekej od něj zázraky v projevu zvuku

ti sem hodim něco o dost lepšího se zárukou na 12 měsícu - drž se věcí od ACR :wink:
http://www.ahifi.cz/zlevnene-auto-hifi/ ... ovace.html

nebo ještě lepší věcička tenhle 4 kanál RODEK což je naprostá bomba - a má super výkon
http://www.ahifi.cz/zlevnene-zbozi/rode ... ovace.html
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

ten vypada hodne dobre ale kese budou az pristi mesic nebo tak a kdo vi jestli tam vydrzi :roll:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

toxik-q píše:ten vypada hodne dobre ale kese budou az pristi mesic nebo tak a kdo vi jestli tam vydrzi :roll:
to by byla škoda si nechat tohle ujít :( za ty prachy asi nic jinýho, lepšího neseženeš a je to ACR :wink:
Dudu

Příspěvek od Dudu »

jj ten rodek je uplně jinde než vše ostatní co si sem dával.
Když se prodá a ty se rozhodneš koupit něco jinýho novýho v cenový relaci kolem 3-4tis tak si v podstatě nevybereš. Na zesilovač je to hodně málo - myslím tady v ČR. V DE koupíš za 150euro už docela solidní věci - na běžnej poslech dostačující.
Dopořučení na mé kamarády: www.lestimekola.cz
Nejen leštění ale také chromování a zlacení :-)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

toxik-q: hele já myslim, že by se nechalo dohodnout s p. Šudákem z ahifi.cz na nějaké záloze ohledně toho zesilovače - aby ti ho neprodal :wink: - je to super člověk - mám s nim jen dobré zkušenosti

řek bych, že lepší zesilovač s 12měsíční zárukou v ČR neseženeš :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
a jak už sem psal drž se stejné značky - tzn. vše od ACR a nebudeš zklamanej :wink:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

uz provedeno je ochotnej :-) mam ho zamluvenej do patka :-) no a do te doby to musimnejak pokoumat s financema :roll: dneska sem zacalovak 3 za koncak a jeste me ceka 15 za stredni dil vyfuku + montazni doplnky a cca 500 za praci, mel sem v planu zatmavit ale to bude muset pockat pokud do nej pujdu :roll:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

toxik-q: jééééééé a já mu teď psal přes ICQ - je ochotnej ho podržet 14dnů
...jinak máš to napsaný v ICQ :lol:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

dikes :-) ja s nim komunikuju po mailu :-) :wink: icq mam v praci K.O.
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

aha - já mu napíšu, že se jednalo o tebe 8) :wink: - ať v tom nemá bordel :lol:

vyřízeno :wink: teď už to je jen na tobě :lol:
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

ok dikes za snahu a radu :wink: ted uz jen nejak pokoumat ty finance :lol:
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

taky mi přibližně týden držel zesík. řek sem mu že beru i kabely ale prachy po víkendu. a všechno v cajku.
music is my life
zatím 160km/h :-)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

jjjjj nakupuju tam i pro kámoše a fakt solidní jednání - ikdyž při poslední objednávce mi tam dal něco jiného než sem chtěl :( - redukci rovnou z 50qmm na 20qmm a on dal úhlovou :?
ale nakonec se hodila :wink:
mě se nejvíc na tom líbí ta rychlost - objednáš a můžeš to mít druhej den přes PPL doma
a při objednávce nad 1500,- dobírka zdarma :wink:
to je jeden eshop kde nakupuju a vlastně abych nezapoměl www.doronel.cz a www.rapid-autohifi.com - taky super :wink:

...oproti www.hificar.cz - jen blbé zkušenosti :( nikdy více :evil: - drív jsem čekal na kompa 2 tejdny (a přitom uváděli, že je maj skladem)
..... a když jsem tam zavolal po 2 tejdnech tak mi řekli, že je nemaj na skladě :? a pak jsem ještě čekal tejden a nic nepřišlo (prej chyba na poště) - po měsíci dorazily kompa Magnat
a potom něco podobného se mi stalo s lepidlem a kabelama pro kámoše - čekal jsem 14dní (opět uvedeno - SKLADEM)
Takže od té doby vim kde nakupovat :D - a to, že objednávám furt něco :lol: - pár tisíců už to sežralo :cry: - ale zase pro ten požitek :wink:

nechci tady někoho vychvalovat, ale jde jen o dobré zkušenosti
www.ahifi.cz
www.doronel.cz
www.rapid-autohifi.com
www.carhifi-profi.cz
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

chyna: a už si objednal ten SW Eminence?
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

no musím šetřit, ale počítám že do dvou měsíců bude... je to složitý s dobravou. bude to skrz audium.sk a je to tak že se to obědná,zaplatí,a pak se teprv obědná ze států pak necelý měsíc a bude to doma... takže je to na dýl.
hlavně musím prodat ty ovály. až pak se můžu starat o suba.
music is my life
zatím 160km/h :-)
Odpovědět