PORADNA - co je povolené a co ne, aneb náhled POLICIE:-)

Sekce šílenců,díky nímž se starej Adam Opel obrací v hrobě !!!

Moderátoři: Arci, Svoby, Vtomas

Odpovědět
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

vi nekdo?
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
dolomit

Příspěvek od dolomit »

Bohuzial to robi aj fotky :( .to som zvedavy kedy mi pride ta pekna fotka a hlavne co za tu fotosluzbu zaplatim :D ,dufam ze nie vodicskym
1.4i – 8W
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

oni sedely v aute a mely tam trojnozku,ale jestli jeste nezacaly,jelo predemnou asi 5 aut,vsichni tak 40-50 a nikoho nezastavili..myslim ze tam bylo 30kmh,ale jistej si nejsem..muzu zas jen cekat
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
Pežot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pežot »

dolomit píše:Bohuzial to robi aj fotky :( .to som zvedavy kedy mi pride ta pekna fotka a hlavne co za tu fotosluzbu zaplatim :D ,dufam ze nie vodicskym
Myslím, že na SK už neposielajú pohľadnice domov :) ale ruku do ohňa by som za to nedal :D síce mne ešte nedošla žiadna :D :D
Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

Kubina píše:oni sedely v aute a mely tam trojnozku,ale jestli jeste nezacaly,jelo predemnou asi 5 aut,vsichni tak 40-50 a nikoho nezastavili..myslim ze tam bylo 30kmh,ale jistej si nejsem..muzu zas jen cekat
A měli tam cedule o měření? :D
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

C20XE IN STOCK :pifko:
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

prave ze nemely,ale statni nemusej ne?
dolomit

Příspěvek od dolomit »

Pežot píše:
dolomit píše:Bohuzial to robi aj fotky :( .to som zvedavy kedy mi pride ta pekna fotka a hlavne co za tu fotosluzbu zaplatim :D ,dufam ze nie vodicskym
Myslím, že na SK už neposielajú pohľadnice domov :) ale ruku do ohňa by som za to nedal :D síce mne ešte nedošla žiadna :D :D
Tak to by bola jedna skvela sprava bol by som odbremeneny od nejakej sumy co by som musel poukazat na ich ucet, ono to ale trva nejaku dobu pokial to poslu ved ked nieco pride budem si naistom ze este posielaju :D ,ale to ze to robi fotky som si na 100% isty pretoze raz ked ma namerali som si pytal dokaz a na moje prekvapenie to tam mali :shock:
1.4i – 8W
Pežot
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pežot »

Fotiť Ťa odfotia ale ak Ťa hneď nezastavia tak to už neriešia, si myslím :) a navyše sú aj rezervy, nad ktoré merajú (napr. obchvat v BA nad 110, povolená 90) a tak :) ale zas záleží od osádky a od toho, koľko pokút vybrali :D
dolomit

Příspěvek od dolomit »

nuz kazdopadne sa necham prekvapit potom dam urcite vediet ako som dopadol.Tak ja som pre istotu rezervu spravil sam ked som rucicku tachometru trosku pridvihol aby mi premeravala o nejakych 5az 7 km lebo predchadzajuci majitel palubnej dosky mal ten tacho podtoceny takze ja som si jazdil 50 a v skutocnosti som mastil dobrych 6O aj sa mi zdalo ze preco som vzdy taky svizny v tom meste :D
1.4i – 8W
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

takze 50-50 :D ja si taky myslim ze s tehle rucnich radaru neposilaj.ale nevim
dolomit

Příspěvek od dolomit »

Tak ked nic nepride idem do toho palubneho PC a do bielych budickov nech si spravim radost opet aj ja. :)
1.4i – 8W
discoBROUK
Kontaktovat uživatele:

Re: PORADNA - co je povolené a co ne, aneb náhled POLICIE:-)

Příspěvek od discoBROUK »

Ahojte, chci se zeptat, jak je to se zadním osvětlením SPZ? Nedávno mě stavěli poldové a napařili mi 200 za to, že mi nesvítila vzadu SPZ. Když tam světlo mám - musí svítit a když nemám tak nemusí? Díky za odpověď. Docela rád bych se toho světla zbavil...
Fugy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fugy »

zadní SPZ musí být vždy osvětlena, jinak neprojdeš technickou :!:
Opel Corsa B r.v.1999 1.0 12V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=3100 uvedena do nomálního provozu
Opel Corsa B r.v.2000 1.6 16V>> http://forum.corsaclub.cz/viewtopic.php?t=4716 pokračujeme
discoBROUK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od discoBROUK »

Fugy píše:zadní SPZ musí být vždy osvětlena, jinak neprojdeš technickou :!:

Co auto co ve výbavě nemají osvětlení SPZ?
Kevin

Příspěvek od Kevin »

Teď netušim který dnešní auto nemá osvětlení na spztku! :urcite?:
Tam jen vyměň žárovku a je to ne... Práce na 2 minutky...
Moje Esmeralda neni slepá...
Odpovědět