styxyy upgrade:Corsa 1.6 16v GSi

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek

Odpovědět
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

snad ano ted pred vanocema a novym rokem je to dost nemila vec a zhledem k tomu ze mi vzali veci co nejsou moje ale i otce pod strom nedostanu asi vubec nic :( a ani nic nikomu moc nedam..
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

a jak se ti tam dostali? co mas poskozeneho?
Havli
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Havli »

Styxxy,to je pech. :cry:
Mě včera nějaká svině čorla koncovku vejfuku,kokotoina za 300,- ale nasranej jsem taky,nemám rád když mi někdo sahá na auto :x Mě by to v životě nenapadlo
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

auto mam cajk nic poskozeneho proste to otevreli klicem ci vyhackovali to nepoznam kazdopadne bylo jen otevrene
Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

proto se vyplatí do dveří namontovat lech kterej zabrání vyháčkování .. ale stejně si pak rozbijou okno takže to je fuk :roll:
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

C20XE IN STOCK :pifko:
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

proto mám povoz bez interiéru :D kde nic není ani zloděj nekrade :D
co alarm? něco dražšího s pagerem?? (zaujal mě Magicar) :wink:
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Tiger.s
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiger.s »

:lol: na tom budu stejně :lol: jen tam budou lákat budíky :?
89´Corsa A Sport (motor nebudu psát :D )
01´Movano Combi SU8
00´Astra G Van x17dtl
00´Astra G Caravan Y20DTH Elegance
Ex:Škoda Rapid 90hp,Opel Tigra 115hp,Opel Tigra 186hp,vw golf ,Opel Corsa A,Opel Corsa B 17?hp+,Felicia Pick-up

C20XE IN STOCK :pifko:
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

magicar me taky zaujal a uvazoval jsme onem ale az na leto ted to cely rozebirat a natahovat v zime se mi nechce
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

zdar lidi potreboval bych malicko helpnout....

jel jsme a vysrouboval se mi sroub co drzi klinovou a rozvodovou kladku na klice tím padem se mi klinova kladka protocila a ozvykala na rozvodove tu zapatku takze se mi to kolecko pro klinovy remen tocilo jak chtelo a haluv snimac dostaval nesmysli a auto nemelo vubec vykon po par ujetych kilometrech mi zaclo v motoru cvakat tak jsme zajel do garaze a a to male ozubene kolecko na klice co pohani rozvody jsem vymenil takze sme si rikal ze ted to bude bez problemu vse je jako driv jenze po nastartovani bylo vse o poznatek lepsi ale ne idealni z motoru se dal ozyva to pronikave klepani a v mensich otackach straci tah nevim cim by to mohlo byt nemate nekdo nejakou zkusenost? diky za jaky koliv info.
LLuKKi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LLuKKi »

Styxxy : Já bych to tipnul na zolej ventil,měl se stalo to samí (ale při 200km/h :-D)
E53 3.0i
E39 525d Touring ex
Opel Corsa B GSi 150kw,ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
NoX

Příspěvek od NoX »

tukl ventil do pistu a ted netesni, nemuze to byt?

mamce se stalo na corse to stejny - vytocil se sroub co drzi remenici, plocha remenice spadla, rozvodova remenice se protocila, a podpalilo to ventily...
ale bylo to u 8v, takze se to nepotkalo,ale hlava musela dolu... 7/8 ventilu bylo ko , tak to ani nechytalo, u tebe by to mohla byt treba nejaka drobnejsi netesnost
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

no me urcite to kolecko ozubene z rozvodu nespadlo jen ta remenice a to klepani se ozyva jako by s pod sani takze neco kolem ventilu by to byt mohlo... kazdopadne auto zacne tahnout az od 3tis. ot/min. a to jeste ne tak jako kdysi takze nic jineho nez ventil to byt nemuze? a muzu stim jezdit zatim nez se oteply a najdu cas na sundani hlavy?
LLuKKi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LLuKKi »

Určitě to je ventil,já měl to samé,kolečko mě nesadlo,ale jak se to vololilo,tak mě 6 ventilů tuklo ;-) každopádně bych s tím nejezdil nebbo to bude horší. Změř tlaky a nebo mrkni endoskopem do válce. Rozvody máš určitě dobře ne?
E53 3.0i
E39 525d Touring ex
MECHANICKÉ A KAROSÁŘSKÉ PRÁCE,DIAGNOSTIKA NA ŠUMPERSKU, ODTAH VOZIDEL,ND BMW!! 774665074
styxxy
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od styxxy »

kolik ma byt tlak ve valci? no potrebuju asi koupit novou napinaci klapku prijde mi ze ty rozvody nejsou az tak utazene takze radite sundat hlavu prekontrolovat pisty prebrousit je a zas vratit?
LLuKKi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LLuKKi »

Přeprousit co? No tlaky myslím kolem 10-11,ale jestli bude ventil ohlej naměřím tak polovinu možná nic. Sundej hlavu,nech ju srovnat,kup ventily které budou ohlé ( jestli chceč,mám je za super cenu),no a dal bych i nové gufera na ventily (jedno cca 15kč) pak je zabrousit,nové těsnění a poskládat. ( těsnění ti jestli chceš seženu a se šroubama). Jestli chceš,mám na svém motoru nové rozvody,mají najeto cca 1000km,takže jestli budeš chtít kladky...
E53 3.0i
E39 525d Touring ex
Odpovědět