Co si o tom myslite,ma rezonator smysl? nekdo mi rikal ze to je knicemu ze to je jen aby vytahli z lidi prachy,a ze stejne se pry musis zahrat aby mel nejaky ucinek! tak nevim mate s tim nejake zkusenosti,a co to prime sani,je to k necemu?jak je to s vykonem,a nenici to motor,nevim za kazdy nazor dikyyy
EDIT: příště by to chtělo použít funkci Hledat!!! MiniMike
Diky, kluci... Tak to jsem cucel nekde uplne jinam... Takzo to neni pod motorem a jakoby smerem vic dozadu pod podlahu, jo? Snad podle obrazku najdu...
Já mám kat taky K.O. Tak jsem objevil toto, podle těch rozměrů by tam mohl pasovat,ne? Občas se mi to sesype tak blbě že splodiny nemůžou pořádně ven a auto ztratí tah.Taky to zvoní jako kráva Tady
tak mě napadlo - jelikož na jaře posadim kozu až na lízátko a ten kdo má 1.0 12V jistě ví, že katalizátor je poslední věc co by se nechala utrhnout
ale potřeboval bych nějak vyřešit ten středový tlumič, kterej je nejnižší bod pod autem
napadlo mě tam šoupnout nějakej rezonátor o menšim průměru jako je např. toto http://www.tuningshop.cz/rezonator-r-54 ... z-t304.htm
jakej na to máte názor? popř. jaký průměr má výfukové potrubí abych tam ten rezonátor jen navlíknul?
Tak to jsem toho jelen... Jedine, co by mohlo byt katalyzator, jsem nasel jeste pred motorem (tedy bliz prednimu narazniku) a je to nastojato, ne na lezato a je to valec, ne takove placate, jak je na obrazku... Tak bud cucim na neco jineho a nebo to snad katalyzator nema...
tak vyfuk uz je na miste a naprosta zvuk decentni hlubsi zadnej rvoun ale kdyz mu slapnu na krk umi se taky ozvat proste bych rekl lehce ladeny sportovni zvuk a to i u me 1.2 presne jak sem chtel na corsicce vubec nevypada zle a urcite to lip jede ale to bude tim ze se pri vymene stredniho i koncoveho dilu ty stare pomalu rozsypavaly pod rukama proste bez vnitrnosti