AutoHifi>>Sekce pro pacienty II.

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

Tome tak co jak postupuješ?
I German Style !
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

nemyslel jsem dvoulinku ale obyč autohifi kabely ale 2páry RCA.

Vtomas: máš možnost ukázat rozdíl? nějaký foto? jaký je použit průřez u toho a u tamtoho?
music is my life
zatím 160km/h :-)
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

ono kdyz si to vsechno spocitas tak ti to pri stejnem rozmeru vyjde na min stejne :wink: a tohoto povazuju za vyhodu ze je to jako jeden kabel = lepsi instalace,bez prace,myslsim si ze lepsi provedeni nez kdybych to dal ja :lol: a take se me libi ze to ma jen kratke konektory vzhledem k tomu ze za radiem nemam moc mista,dopravu neja neresim obchod je zarohem :wink: ale zatim jen shanim info :twisted:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

Svoby píše:Tome tak co jak postupuješ?
Svoby: jedu - mám udělané zadní opěradlo na zesíky a CAP a přemejšlim nad tvarem bedny (bude asi normal zkosená a koš SW ven- jinak co mě brzdí je teď zaměstnání

chyna: u signálů? tam průřez nemusíš řešit - tam jen stínění, RCA konektory, ochranu celého kabelu a hlavně kvalitu OFC mědi

toxik-q: ty se máš že máš Corner za rohem :lol: - bejt to v KH tak sem tam pečenej vařenej :lol:
jinak to máš pravdu - na ty RCA konektory je u Kozy málo místa
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

no jasný ale to stejně nezjistíš jaká je tam měď nebo jaký je stínění pokud to neroztříhneš... s konektorama souhlasím. a když máš kabely řádně schovaný,zakrytovaný tak nemusíme přeci řešit jejich odolnost ne?
jiank mě se jednou stranou vešlo docela dost kabelů a není to nějak moc vidět(20qmm,10qmm,2*1,5mm,3*RCA)
music is my life
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

chyna: ty máš jednou stranou napájecí a signál?
věř mi, že signálama nic nezkazíš a jen to pomůže v čistotě zvuku
¨třeba Mogami - 4tis za signály :roll: - absolutní špička :wink: http://shop.doronel.cz/store/goodsdetai ... 3$00000001
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

má no. trošičku tam sliším pískání, ale to jen když mám hudbu fakt potichu, dám jí na střední hlasitost a už o tom nevím, skusím to přehodit a pak schválně řeknu jestli to bylo tím, ale nějaká blbost když to má 2* stínění? púroč je to pak teda stíněný když to nestíní?....
music is my life
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

chyna.cz píše:má no. trošičku tam sliším pískání,skusím to přehodit a pak schválně řeknu jestli to bylo tím, ale nějaká blbost když to má 2* stínění? púroč je to pak teda stíněný když to nestíní?....
chyna: ikdyž je tam sťínění a taháš to jednou stranou všechno tak tam bude lítat bordel to je jasný
signály bys měl táhnout nejdál od napájení
uvidíš když to rozhodíš na každou stranu, že to přestane
jinak dal bych i kousek dál reprákový kabely - to napájení je taky často ruší :(
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

no repro kabyly nemám kudu jinudyéct a ty signálovky se mi nechtělo tahat mojí stranou...no uvidím jak to pořeším,možná to povedu středem
music is my life
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

chyna: tak tak - středem je to idelání natáhnout ty RCA
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

Vtomas: no zarohem receno s nadsazkou :wink: ale tak HK je 20km takze v klidu, jinak v pce mame auto RS ale tam maj prepaleny ceny :-( jinak v HK je jeste hifi shopik u letiste takze je na vyber :twisted:
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

tak sem je natáh středem,. skoro hodina práce, pískání se zase o trochu ztišilo.
ale zato se zvýšilo nebo sem zjistil že mi to šumí, a to i při vypnutém motoru :-(
music is my life
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

chyna.cz píše:tak sem je natáh středem,. skoro hodina práce, pískání se zase o trochu ztišilo.
ale zato se zvýšilo nebo sem zjistil že mi to šumí, a to i při vypnutém motoru :-(
chyna: :roll: :roll: :roll: takže ti jen pomůže odrušovač signálu nebo kvalitnější RCA - zkus se mrknout na metráž od Sinus Live - jsou 3x stíněné a RCA konektory taky za dobrou cenu
ten odrušovač bych dal jako poslední věc - jelikož nebudeš tomu věřit (sice to vyčistí zvuk) ale ořeže to dost slušně basy
a to mi věř - koupil jsem odrušovač z nerozvážnosti a hned šel z auta (mám ho doma) a koupil jsem v tu dobu 3x stíněnej signál od Phonocar a bylo po pískání a ten zvuk byl podstatně čistější
já uvažuju, že dám odrušovač na napájení - myslim, že jsem to viděl za 900,- vypadá to jak CAP
ale to až po .....uvidíme jak to bude hrát
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

podle mě tam bude chyba v něčem jiným,buď problém s těma kabelama(ale v trábiku mi to nedělalo!) nebo jsou furt blbě vedený, nebo nevím no. skusím se v tom ještě pohrabat.
music is my life
Dub.-

Příspěvek od Dub.- »

Když už je tady to téma tak jak máte nastavený zesilovače, já sem ho dnes asi po šestý přenastavoval, vždycky ho nastavím tak jak se mi to líbí jenže pokaždý se mě to zdá třeba přebasovaný atd.. tak začnu zase přenastavovat a furt se v tom vrtám no =D
Opel Corsa B 1.2i X12SZ
Odpovědět