AutoHifi>>Sekce pro pacienty II.

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

Dneska jsme z kámošem dávali k němu do auta muziku od Spectronu-zesik, SW, kap.....muzika asi za 10tis...a hraje to hrozně .....SW a zes drnčí...je to nádhera, všechno pěkně podsvícený ale zvuk hnus
To jem poznal už dřív na 3pásmách o proti pioneeru to byl dost rozdíl
I German Style !
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

Dub.- píše:Když už je tady to téma tak jak máte nastavený zesilovače, já sem ho dnes asi po šestý přenastavoval, vždycky ho nastavím tak jak se mi to líbí jenže pokaždý se mě to zdá třeba přebasovaný atd.. tak začnu zase přenastavovat a furt se v tom vrtám no =D
Dube pravě pro tohle je dobrý autorádio, které má přímé ovládání basů(vybuzení) a nebo když máš k zesilovači dálku a nemusíš furt lítat do kufru a štelovat basy

Svoby: je to tak jak píšeš - já tomu Spectronu vůbec nevěřim (kámoš má SW a bedna drnčí jak svině) a slunšně zkresluje

lepší je si fakt něco přihodit a koupit už jistotu :wink:
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

Mam asi jeden z nejhorších magnatů a hreje to o hodně líp
I German Style !
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

Svoby píše:Mam asi jeden z nejhorších magnatů a hreje to o hodně líp
vono taky záleží na stylu hudby kterou posloucháš - ale Magnat je takovej univerzál - akorát ty vejšky nemaj tak kvalitní

jinak k tomu Spectronu - taky se mi to moc nelíbí ikdyž ceny a design jsou v pohodě :wink:
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

no právě...všechno je to pěkně podsvícený......ale zesik zespoda jenom takovej plíšek a všechno to drnčí
I German Style !
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

já mám hudbu taky tak za +-10-15 tisíc a nemyslím si že to hraje trágédně. jde hodně taky o to jak moc to má vytlumený,o tom jak to sladí,pokud může hýbat fází tak tím líp, ať si hraje. taky hraje každej sub v každým autě jinak ale markantní rozdíli v tom nejsou, maximální rozdíl by byl mezi transporterem a smartem
pokud drnčí plech tak nevidím problém v tom to nějak mechanicky neupravit. pokud je to už od výroby ale hrozný tak bych to vrátil s tím že produkt u nich zakoupený má špatné dílenské zpracování a že chceš prachy zpátky, nebo do 3 týdnů máš čas na vrácení peněz bez udání důvodu. pokud je to nový teda.
music is my life
zatím 160km/h :-)
Paolo
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paolo »

no když jsme u toho, potřebuju nové rádio, muj sony xploid je v hajzlu.. jakou značku byste mi doporučily? thanks
Ford 2.0i DOHC EFI
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

já ti doporučím to nejdraší :lol:
musíš uvíst co bys od rádia chtěl a za kolik. jestli ti záleží an barvě nebo ne jestli chceš RCA(kolik) jestli vyžaduješ i jiný funkce. je toho hodně. nedá se doporučit jedno rádio když nezadáš co přesně chceš.
music is my life
zatím 160km/h :-)
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

AHoj chtěl jsmese zeptat jestli zesik magnat 360classic jde zapojit jako dvou kanál přes 2ohmy;)pá jako on je nromál prostě 4/3/2 kanál ale uváděj to jen u 4ohmů ale u 2ohmů tam píšou jen výkon při 4kanálu;)a ještě bych se zeptal jak tlustej kabel by jste doporučovali od toho zesiku k baterce;)
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

a ještě jsme se chtěl zeptat oni se vede + i - k baterce a nebo se - normálně ukostří?
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

Mínus...chytněš kostru někde v kufru
I German Style !
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

perry15 píše:AHoj chtěl jsmese zeptat jestli zesik magnat 360classic jde zapojit jako dvou kanál přes 2ohmy;)pá jako on je nromál prostě 4/3/2 kanál ale uváděj to jen u 4ohmů ale u 2ohmů tam píšou jen výkon při 4kanálu;)a ještě bych se zeptal jak tlustej kabel by jste doporučovali od toho zesiku k baterce;)
tak ten Magnat není stabilní do 2ohmů - takže bych určitě neriskoval zapojení do 2ohmů

a jak psal Svoby - ukostři to v kufru nebo pod pásy u zadní sedačky
jakej průřez plánuješ koupit?
myslm, že bohatě by stačila 10qmm, ale mysli dopředu a rovnou kup 20qmm - napájecí sada ti bude stačit a cena kolem litra
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

Svoby:Tak myslíš že jako dvoukaná lto nemá mzkoušet zapojit jo;)právě oni tam píšou jako 4kanál do dvou ohmů j oale jako dvoj nic no;)jsem právě chtěl koupit dvouohmák ten woofer ale to až časem jen mě to zajímalo;)a na ten zesik koupím no teda co říkáš;) a tedka někdy právě chci kupovat komplet kabeláž novou a taky aspon přední dveře trochu vytlumit;)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

perry: sorry beru zpět je stabilní do 2ohmů - co na to budeš připojovat? na ty dva kanály?
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

to byl opro tebe tamto né pro svobyho j áse nějak překouk s tím nicke:)))Noa chci tam dát ten pioneer dvoucívkovej nebo mám vyhlídlej MBQ;)to jde ne dát to normál na yt dva kanaly;)
Odpovědět