Knedlik: hele ono je to těžký
no jak jede litr hmmm...ta váha něco udělá, když vezmu jen ty blbé baterky maj dohromady 80kg
Největší váha je na zadku...v zádu mám seriové pružiny a je to jak se snížením -50 nebo 60
nazvu to takhle...když se rozjedu tak setrvačností to nějak jede
spotřeba co jsem měřil je 6-6,2litru na 100km....není moc a sem spokojenej
dost záleží jak řadíš nebo na to šlapeš
ten alternátor tomu nejvíc dává na prdel po nastrtování...to mi klesaj otáčky pod 500ot/min, ale pak to jde a nejsou problémy
Vůbec neřešim jestli mi to jede jen 120km/h nebo 150km/h, mě jde čistě jen o tu hudbu. Víš jakou radost mám, když se mi podaří udělat nějakej pokrok ve stávající instlaci???? Teď sem měl čas a konečně sem se dokopal k tomu dát za 2 baterky do cesty k monobloku pojistky. Při té příležitosti sem našel druhou polovinu roury aeroportu(bassreflexu) která byla o 5cm delší. Ikdyž sem věděl, že se dostanu frekvecí naladění o něco níž( než na 50Hz hrb) prostě se mi do toho moc nechtělo. Noooo a mile sem byl překvapenej co udělá blbejch 5cm prodloužení...podle dBdrag CD a poslechu (spíš cítění největšího akust. tlaku) bych řek, že jsem na 44Hz bo 45Hz s naladěním. Většina basů je postavena na 44Hz (basová struna "e") a 50Hz je už jen tlak.
Ty 8" woofery sem z LPF pásma přepnul na Full a na rádiu ořezal od 70Hz....krásně mi to dokreslujou
Asi pro 99% lidí, co jsem tady napsal to bude španělská vesnice....jsem nadmíru rád s momentálním zvukem
ps: už neupgraduju
kdo by si chtěl poslechnout "kozu" není problém na Relax Meetingu....tam budu od pátečního rána - do neděle