AutoHifi>>Sekce pro pacienty II.

Pacienti přes muziku se konečně dočkali
Odpovědět
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

a jak si psal s tou sadou tak to musím tam mít tu pojistku nebo né;)já jen že bych koupil ty kavbely zatím já jsme student tak peněz moc není:))ani woofer není ještě:))nebo je dokonce dva ale chci je prodat a koupit jendu 25;)máí mdva starý magnáty 30tky 250W rms maj:)
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

tu sadu s 20qmm seženeš za 800,- to snad není moc ne? i když si student! a když nejsou prachy tak šup na brigádu :wink:
music is my life
zatím 160km/h :-)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

hele jestli chceš připíchnout dvoucívkovej SW na zmůstkovanej 4 kanál - je to blbost a nedělej to - to ti přímo zakazuju :evil:

jsou to dva různý signály :idea:

radši kup nějakej monoblok - teď maj na ahifi.cz monoblok od Magnatu tušim za 2500,- starší se zárukou na rok a stav 1A
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

ale vždyt signál mu dám stejnej ne přece;)povedu ten signal dvouma cinčema a předtím t odám na 4 a bude to;)nebo proč myslíš že to ne?
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

a jinak jako není to tolik no ale i tak vid kupuju ted novej přední zadní nárazník plus jeden blatník;)to celý do laku takže další prachy a právě ted chci dělat novou kabeláž tak jsme to chtěl mít z krku že kdyžuž to bude rozdělaný že toudělám vše;)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

perry15 píše:ale vždyt signál mu dám stejnej ne přece;)povedu ten signal dvouma cinčema a předtím t odám na 4 a bude to;)nebo proč myslíš že to ne?
vim co myslíš přesně, ale já bych to nedělal .....osobně si myslim, že je to blbost protože to nepojede mono, ale stereo - rozdílné signály na každou cívku
ale je to jen moje neověřená úvaha - možná až sem přijde dudu tak on to potvrdí nebo vyvrátí
pochopil bych zapojnej SW 2x4ohmy zapojenej paralelně na 2 kanál zmůstkovanej do 2ohmů - to by šlo

....ale jak píšu - myslim, že to nejde :roll:
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

No nebo koupit ten 4ohmovej to už je jedno;)já jen jetsl ito prostě jde napojit na ten 4kanál dvoucívkovej woofer;)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

na 4kanál urřitě nejde, ale ten 4ch použij na repro ve dveřích a uvidíš sám nebo spíš uslyšíš jakej je to brutální rozdíl :wink:
perry15
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od perry15 »

tak jako ono to hraje docela slušně přes to rádio no prot jsme is kupoval dobrý rádio aby to trochu hrálo:))jako orzdíl určitě n oto je t okaždopádně;)ale radši byc hdal na te nzesik ten woofer a časem pak koupil ještě jeden zesik 4 kaná lna předeka ovály vzádu;)
chyna.cz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chyna.cz »

jestli budeš chtít tak mám 4 kanál magnát century 520. ale spíš bych ho vyměnil za dvoukanál s výkonem cca 50-75W. já totiž nemám už ovály a tak ho neuživím, navíc mi zabírá víc místa než jeden dvoukanál.
music is my life
zatím 160km/h :-)
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

hoši tak včera jsem začal tahat kabely a vlastně jsem začal všechno instalovat
začal jsem v 8hod. ráno a ve 22hod. jsem to zapíchnul - můžu říct, že dost mi tekly nervy :oops:
v životě by mě už nenapadla tahat znova 50qmm v husim krku :roll:
počkám až se trošičku rozední a znova na to vlítnu

večer sem hodim fotky
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

Tome sis na to vzal dovolenou jo? :lol: urcite neco nahod sme zvedavy :wink: jinak hodne stesti a pevny nervy :twisted:
Vtomas
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vtomas »

toxiku - néééé dovolenou nemám - vyšlo mi takhle volno a zejtra už frčim do rachoty
to mě sere jinak bych to dotáhnul do konce - teď mi to ještě nehraje, ale je všechno připravený už jen naletovat koncovky a roztahat kabely ke Capu a už aspoň bude hrát ten 4ch
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Vtomas dne 05 úno 2008, 19:05, celkem upraveno 1 x.
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

:shock:
I German Style !
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

:shock: voe tak to je mazec :shock: sem zvedavej na koncovej vysledek :twisted: Tome tohle budu chtit fakt videt :twisted:
Odpovědět