Corsa A Sněhová Královna & Corsa B Modro-Zelená Bestie
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Gooder, Bobek
-
Re: Corsa A Sněhová Královna & Corsa B Modro-Zelená Bestie
Já jsem někde četl, že je povinná, ale nebyl to žádný ověřený zdroj 

Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, já jsem myslel, že když je ekvivalent v té sadě na opravu pneu, tak, že nutná není, teď jste mě zaskočili... Vím, že Tigers to tak měl, místo rezervy dal dokonce baterku kvůli přenesení váhy...
No risk je zisk, v nejhorším získám pokutu... Což bych tedy nerad.
Gooder: o tom hluku vím, ještě uvidím, vyzkouším to, uvidím, kolik kilo dolů to hodí a pak se uvidí...
Každopádně tu rezervu bych dát pryč opravdu chtěl, beztak na heveru auto nezvednu, vyřešil jsem totiž v prahu falešné záslepky místo těch origo a ty jsem dal napevno... Jinak mě to nenapadlo, takže auto zvednu jen na dílně na kanálu...
Petr
No risk je zisk, v nejhorším získám pokutu... Což bych tedy nerad.
Gooder: o tom hluku vím, ještě uvidím, vyzkouším to, uvidím, kolik kilo dolů to hodí a pak se uvidí...
Každopádně tu rezervu bych dát pryč opravdu chtěl, beztak na heveru auto nezvednu, vyřešil jsem totiž v prahu falešné záslepky místo těch origo a ty jsem dal napevno... Jinak mě to nenapadlo, takže auto zvednu jen na dílně na kanálu...
Petr
-
tak si zvaž to co už si dal pryč a odečti to od celkové váhy autaGooder píše: Docela by mě taky zajímalo, kolik kil už mám dole.

-
Ty v tý hlavě budeš možná i něco mít 
yeti: Nejjednodušší by bylo to někde zjistit, jen nevím jak. A toho hluku se neboj, spíše jde o zvyk, mně už to nepřijde, jen teda když vlezu do rodinný Fabie, tak je to rozdíl, ale tam je rozdíl 13 let
Corsy měly na ty prahy i krytky? Jsem myslel, že právě byly bez nich. Originál u Opelu asi levný nebude

yeti: Nejjednodušší by bylo to někde zjistit, jen nevím jak. A toho hluku se neboj, spíše jde o zvyk, mně už to nepřijde, jen teda když vlezu do rodinný Fabie, tak je to rozdíl, ale tam je rozdíl 13 let

Corsy měly na ty prahy i krytky? Jsem myslel, že právě byly bez nich. Originál u Opelu asi levný nebude

Prosím ->
Prosím ->

-
nezáviď a zkus taky přemýšlet 

- yeti
- Kontaktovat uživatele:
ja myslim ze to bylo nejako na cm od konce kastle k zacatku rezervy. Nechci kecat asi to bylo 30cm
- pdk88
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.mdcr.cz/cs/Silnicni_doprava/ ... yrobcu.htm
první odkaz. je to starý a ne zrovna moc závazný, ale je to na stránkách mdčr, tak co
první odkaz. je to starý a ne zrovna moc závazný, ale je to na stránkách mdčr, tak co

Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Díky chlapi, já to prostě zkusím a uvidíme, když mě policajti zpruděj, tak udělám smutný oči, že jsem to netušil, že jsem myslel, že je to tak v pořádku a že pokud není, tak že to dám okamžitě do původního stavu a bude. Když to bude rozumnej člověk, tak mi nedá ani pokutu, když to bude prudil, tak to budu mít zajímavý no... To se nedá holt nic dělat...
Každopádně uvidíme, když s tím budu mít problémy, napíšu a budu tak případně varovat ostatní.
Jinak k tomu dotazu na ty prahy, ano, origo záslepky Opel dělal, prý se dají i koupit a cena je prý 500 CZK za kus, takže bratru 2000, já jsem horkovzdušnou pistolí ohřál kus plastu z takové reklamní tabule co se doma válelo už asi 10 let, takový středně tvrdý plast, trochu jsem ho vystužil a antvaroval a přidělal natvrdo, no natvrdo, přez samořezy, takže by to samo sundat šlo, ale ono to až tak nedrží dobře tvar a lak na tom když s tím budu hejbal by taky popraskal a oprýskal se...
Petr
Každopádně uvidíme, když s tím budu mít problémy, napíšu a budu tak případně varovat ostatní.
Jinak k tomu dotazu na ty prahy, ano, origo záslepky Opel dělal, prý se dají i koupit a cena je prý 500 CZK za kus, takže bratru 2000, já jsem horkovzdušnou pistolí ohřál kus plastu z takové reklamní tabule co se doma válelo už asi 10 let, takový středně tvrdý plast, trochu jsem ho vystužil a antvaroval a přidělal natvrdo, no natvrdo, přez samořezy, takže by to samo sundat šlo, ale ono to až tak nedrží dobře tvar a lak na tom když s tím budu hejbal by taky popraskal a oprýskal se...
Petr
-
Asi nějaký ten pátek budu jezdit bez krytek, peníze teď radši investuju jinam a občas to auto potřebuju zvednout. Navíc ani nevím, jak moc dobře mi budou prahy držet, pořád laboruju, jaký lepidlo zvolit, teď jsem zkoušel mamuta, tak se uvidí. Jen mám strach u spolujezdce, tam je to vpředu volnější.
Taky si myslím, že to je o tom na koho narazíš. Když ti bude chtít dát pokutu, tak ti ji dá
Taky si myslím, že to je o tom na koho narazíš. Když ti bude chtít dát pokutu, tak ti ji dá

Prosím ->
Prosím ->

-
- knedlik
- Člen Corsa Clubu
yety to skoro trefil mezi zadkem a rezervem musi byt 20cm tehda jsem to taky zkoumal kvuli kozlikovi
takze Bečko musi mit rezervu
ikdyz znamej corzu rozparal a teda bezpecnost nulova
PDK tam rezervu mit nemusi ten jeho kombajn tam 20cm ma

corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Jáj, takže to vypadá, že by se to fakty nemělo, no nic, zkusím, uvidím dokud mi nezprudí.
Všem díky za podněty, kapitolu povinná výbava uzavírám.
Petr
Všem díky za podněty, kapitolu povinná výbava uzavírám.
Petr
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny,
takže jsem zjišťoval ohledně té rezervy v kufru, tak bohužel, kamarád má známého na dopravní policii, odborné vysvětlení tedy nemám, ale řekl mi, že by mi to u hlíkdy neprošlo a že bych se mohl těšit slušné pokutě, takže zůstávám při starém, rezervu, hever a klíč na kola budu vozit dál.
Jinak chystám se teď někdy na nějaký výlet po nějakých těch tuning akcích a tak, jen se chci jet podívat, je nějaká akce tento víkend, kterou by jste mi doporučili? Do 150-200 km od Plzně max.
Díky, Petr
takže jsem zjišťoval ohledně té rezervy v kufru, tak bohužel, kamarád má známého na dopravní policii, odborné vysvětlení tedy nemám, ale řekl mi, že by mi to u hlíkdy neprošlo a že bych se mohl těšit slušné pokutě, takže zůstávám při starém, rezervu, hever a klíč na kola budu vozit dál.
Jinak chystám se teď někdy na nějaký výlet po nějakých těch tuning akcích a tak, jen se chci jet podívat, je nějaká akce tento víkend, kterou by jste mi doporučili? Do 150-200 km od Plzně max.
Díky, Petr
- yeti
- Kontaktovat uživatele:
tak se kouni na kalendář akcí http://www.tuning-srazy.cz/kalendar/
jinak jestli chceš pohodovej sraz tak přijed 22.-24.6. k nám do Pardubic http://www.relaxmeeting.cz/
jinak jestli chceš pohodovej sraz tak přijed 22.-24.6. k nám do Pardubic http://www.relaxmeeting.cz/
- Petr_Corsa A+B
- Kontaktovat uživatele:
Tak to by se mohlo dát, že bych posunul výlet až za týden... Zvážím to a pokud bych jel, tak Ti zavolám a můžem se tam taky někde srazit...
Petr
Petr