Klidně s nezdvořákem souhlasím..kor když se o to přihlásil sám.. tím víc bude mít snahu o to, aby to klapalo...
dal bych mu na začátek pokec a corsaforum, když se osvědčí, může mít ještě techniku a jak nato ;o))
se mi zdá že addis na to nějak peče ;o)))
Jinak mě tu maj už asi všichni za prudiče ;o((( protože vždycky někam vlítnu, upravim to a dám jim výstrahu.. klidně i třikrát pod sebou ;o
(( se bojim že mě lidi na sraze ukamenujou..
Jinak Havli, s Bučtou jsem to už vyřídil, psal mi zase, že mu nefunguje "být klubákem" tak jsem mu vše vysvětlil a snad je v poho...
Havli>>> Havlíku, když už jsem se tu tak nějak domluvili, že mu to nastavíš Já už jsem to dlouho nedělal a nerad bych pokuloval barvičky Bloud>>> Jen děláme svojí práci. Mají číst pravidla a zdravé jádro tě vždycky bude bránit a mít rádo...
Pánové, v Mimoni jsem se bavil s PDK.... a říkal, že by klidně dělal moderátora.... stejně tu je skoro každý den.. co když ho doplním do sekcí kde nejsou tři moderátoři, abychom měli u všech tři??
Ahoj kluci.Jelikož jsem kárku prodal,necítím se na to označení žlutou barvou,ale Corsa forever budu moc rád
Kompetence jsem si nechal,abych vám mohl pomoci,stejně sem furt polezu Kdyby to vadilo,tak mi to vemte