Poloosy>HK kloub,manžeta atd.

Témata týkající se podvozku, brzd, řízení a chlazení. Tato sekce zahrnuje i úpravy těchto částí vozidel.
Adiss
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adiss »

kde sehnat vnitřní homokinetickej kloub? na stranu řidiče ? ceny? e-shopy? díky 1.5TD našel sem jen vnější...
Naposledy upravil(a) Adiss dne 11 lis 2008, 22:56, celkem upraveno 1 x.
Opel Corsa 1.5TD JOY
Obrázek
Obrázek
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

Adiss: co takhle vyplnit v prislusnem vyhledavaci policko a zmacknout takove to tlacitko co je hned vedle a na nem napsano hledat?
Adiss
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adiss »

toxik-q píše:Adiss: co takhle vyplnit v prislusnem vyhledavaci policko a zmacknout takove to tlacitko co je hned vedle a na nem napsano hledat?
dík napsal sem kloub a našlo mi to tohle tak sem tady napsal.. hlavně žes mi pomohl.. :roll:
Opel Corsa 1.5TD JOY
Obrázek
Obrázek
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

Adiss
Corsa forever
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adiss »

to je jedno když nekdo nechape že shanim vnitřní.. asi sem magor.. ale ja ho na netu nenašel .. proto jsem se šel zeptat sem...
Opel Corsa 1.5TD JOY
Obrázek
Obrázek
edenxx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od edenxx »

chlapi nemám kleště na stažení pásky u manžety poloosy poradí mi někdo jak to udělat? bez kleští a celkový postup mám urvanou stranu u řidiče k převodovce díky za postup
langdon2

Poloosa>výměna manžety

Příspěvek od langdon2 »

Zdravim, menil tu z vas uz niekto vnutornu manzetu na pravej poloosi?Na co si treba dat pozor, co vsetko okrem manzety treba este kupit?Pozeral som ceny cca. 10€ to stoji.
Idem menit kotuce s dostickami tak to chcem spravit pri jednej robote. Diky za rady.
Opel Astra G X14XE. r.v. 99
Opel Corsa B X12XE. r.v. 99
Opel Corsa B X10XE. r.v. 99 ex JUSova
langdon2

Příspěvek od langdon2 »

No tak dneska som na Corse vymenil kotuce a dosticky.Manzetu som kupil za 11,92€ , chcel som ju aj dneska vymenit, len mi predali zlu. Tak ju pojdem vymenit bo to su telce v tym obchodoch...
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

Já měl utrženou na levé straně a vyřešil jsem to jednoduše. Nechal si to udělat, kotouče destičky manžeta, .. nikdy jsem to nedělal a než se v něčem vydrbat tak je lepší to nechat odborníkům.
ObrázekObrázek
langdon2

Příspěvek od langdon2 »

No vidis, ja som zasa taky neni, ja si to radsej vsetko spravim sam.Aj ked som to nikdy nerobil.Ved nic na tom tazke neni.A ked mi uz nerobilo problem v aute ani motor vymenit - tiez som to nikdy nerobil, tak preco nie.
langdon2

Příspěvek od langdon2 »

No vidis, ja som zasa taky neni, ja si to radsej vsetko spravim sam.Aj ked som to nikdy nerobil.Ved nic na tom tazke neni.A ked mi uz nerobilo problem v aute ani motor vymenit - tiez som to nikdy nerobil, tak preco nie.
Pívas
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pívas »

Je to celkem v pohodě, až budeš vyndavat celou poloosu tak si na to vem montpáku.Ještě se podívej co máš za pásky na přichycení manžet.Většinou jsou takový na který musíš mit speciální kleště, Já koupil klasický S-ka pásky
:sane: :roztleskavacka: :sane:
ondrap
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od ondrap »

langdon2 >> já zase zastávám názor ať každý drží svého řemesla. Taky nemám rád, když jdu po nějakým samoukovi dávat dohromady elektriku v baráku.
Pro mě to jsou zbytečný problémy. On to má za chvíli hotový a já se s tím budu drbat a zbytečně :wink:
ObrázekObrázek
langdon2

Příspěvek od langdon2 »

No tak elektriku by si pomne dorabat nemusel...A tom som chodil na potravinarsku skolu...V celom baraku som si robil vsetko sam. Od elektriky az po kanalizaciu a vodu.....Bolo to par ludi aj potom pozret a vsetko je podla noriem a je v poriadku.
Je mi jasne, ze niektorym ludom ani len kladivo do ruky nepatri, ale kopec ludi je vsestrannych.A nebudem robit cely zivot iba to, co som sa vyucil.Clovek sa uci kazdym dnom, tak preco to nevyuzivat, naco platit velke prachy napriklad autoservisom - mam s nimi zle skusenosti.Som si povedal ze tam viacej nejdem a tak sa aj deje. Zatial vsetko uspesne riesim sam.
Odpovědět