samá černá coza

všechny OT, a podobný povídačky... co s Corsou mají společného jen pisatele.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

víta

Příspěvek od víta »

bez prdele jeli v Teplicích proti mě
toxik-q
Administrátoři
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od toxik-q »

pdk: ja jednoho takovyho "magora" znam :wink: :lol:
jinak bych rekl ze toto tema je tak trochu bezvyznamne :lol: kazdy si bude vicemene obhajovat to sve :)
Ackova je v teto dobe raritka v "zachovalem a udrovanem" stavu a o to cenejsi :wink:
Bckova byla tusim v roce 2007 ci 2008 nejzadanejsi automobil z dovozu a tudiz jich tu jezdi jak hovno vicemene cerna slusi vetsine aut a proto kdyz uz se nekdo rozhodne pro celolak tak do cerne :roll: ja sem naopak docela rad ze mam bilou :twisted:
jinak bych asi nedokazal rict B je lepsi nez A ci C nez B atd.. proste kazda ma neco dosebe :wink: pravda je ze B byla ve sve dobe nadcasova svym designem a neudela ostudu ani ted mezi novinkama 8)

@ŁŁ prosim zvazovani slov ktera pouzivate :roll:
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

Me se treba libi A,B,C i D kazda ma neco do sebe,a kazdy auto muze vypadat hezky,kdyz si snim clovek pohraje,chtel jsem si koupit jiny auto,ale nejak mi ty corsicky prirostly k srdci
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
pdk88
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pdk88 »

tox> heh flejmovat nebyl účel tohohle tématu? :D :D
však Arčí je srdcař :wink: narozdíl od většiny majitelů áček :(
abych moje hlody uved na pravou míru- Bčko je ok, však je to corsa, ne? ale proč si nerejpnout, když už tu to téma je :P :D :D
Corsa A GSi C20XE "Orangeer"
Corsa A C20XE "Terrorschlumpf"
neu: Corsa C GSi Z18XE
ex: Corsa B combi X14XE "Bublina"
knedlik
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

kubina: jsou navykovy potvory mali :twisted:
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
víta

Příspěvek od víta »

máš pravdu je to droga at je to coza abcd pořád to bude to malý autíčko kterýho je všude plno :D
Svoby
Moderátor

Příspěvek od Svoby »

já jestli si časem budu kupovat auto, tak už to Opel nebude, kromě Corsy A a B mě snad nic jiného nezaujalo... jedine VW nebo něco okolo koncernu, můj názor je teď v tuhle chvíly, nevým co bude za 2,3-4 roky
I German Style !
víta

Příspěvek od víta »

mno tak to já určitě u oplů zůstanu ale budeto třeba calibra kadett 16v corsa A gsi originál :lol:
Smithy
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od Smithy »

V mojim okoli je minimum cernych, ve meste max 4, takova jako moje zadna, to je nejlepsi :D
Kubina
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubina »

tjn nevim co bude za 5let az budu zas neco kupovat,ale asi zustanu u opliku,a navic corsicka je nejspolehlivejsi bazarovi auticko,takze tak no. :)
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..:-D
knedlik
Člen Corsa Clubu

Příspěvek od knedlik »

jedine němec nebo japonec, opel je němec a treba astra H se mi libi vic nez golf 5 ale insignia a nova astra me dostaly asi budu setrit, a corsa jako druhy auto :wink:
corsa B c12nz sport, zběsilých 45PS + KN filter ;-D
astra F x17dtl + IC-75PS, astra F 1.7 tds combi německo-japonskej pracant- zůstaly v rodině;;
astra G 1.7 DTi-ex; astra H caravan 1.7 cdti-ex;
GIV kombík TDI-PD, Honda VTR 1000 Firestorm V2 90°
Fošna

Příspěvek od Fošna »

Já souhlasím se Svobym.... z Oplů jsou pěkný jenom starý Corsy :wink: Hodně mě láká zkusit starý VW, třeba Caddy Mk1, Golf Mk1.... a nebo mi hrábne a půjdu do OLD School oplelů :lol: .... po Corsičce možná budu mít strejdovu Astru v combajnu s 1.8 16V 8) Ale to není jistý :roll:
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Odpovědět