Tak jsem to pekne podelal:-(

všechny OT, a podobný povídačky... co s Corsou mají společného jen pisatele.

Moderátoři: Lukkas, nezdvorak, Arci

william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od william.wallace »

no, taky bych měl dilema, jestli se na všechny opravy nevys...a nepořídit mladší ojetinu, třeba Céčko....páč, nikdo ti tady nezaručí, kolik tě to opravdu bude stát, co se kde hlo, jak to pojede....abys pak nesypal a nesypal...a co se týče Céčka, je to úplně jiná dimenze :twisted:

Tím samozřejmě nechci hanit Béčko, máme doma teď i C i B, obojí jednolitry a C je s dynamikou trošku někde jinde, taky s bezpečností, s prostorem.....ale Batmobil byl mý první pořádný auto (předtím jsem měl Rapida a benzínový dvoulitr Peugeot 405), ale až s Béčkovým jednolitrem jsem se odvážil jet všude, jakkoliv daleko s pocitem, že mě nikdy nikde nenechá ve štychu, což také splnil.....takže na druhou stranu, mám k tomu autíčku i jakýsi citový vztah...ale i tak bych přemýšlel, pokud bych ho takhle nakosil, jestli se oplatí do toho vrážet....všechno má svý pro i proti, musíš zvážit sám 8)

NOX: hele, co máš proti jednolitrovýmu sporťáku cooooooo :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
NoX

Příspěvek od NoX »

proti jednolitrovymu sportaku? :-D skoro nic...az na to, ze jeho motor ma skoro stejnej vykon, jako starter na me V6 :-D a at si rika kdo chce co chce, corsa je proste puvodnim ucelem nakupni taska, az na GSI, pripadne individualni predelavky.... ale corsu s c20xe bych byl ochoten jako sportaka brat :-D
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gringo_Joe »

NoX - je to po nebo predfaceliftem naraznik?
Corsa B 1.0 12V 1998
NoX

Příspěvek od NoX »

predfacelift.

akorat ma vyrezanou tu mrizku se starym znakem, mel sem tam mrizku se znakem z nove verze... ale za ty prachy a na jezdeni to stacit bude :-D
william.wallace
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od william.wallace »

Nox: tak klííííd no, snad jsem se svým V3 egem tvýho V6 zas tak moc nedotk... :lol: :twisted: :wink:

ale víš jak, dneskaj se počítají věci jako hospodárnost provozu a tak, teda aspoň mezi námi, normálnimi lidmi....já nahrkám s Corsou přes 15 tkm ročně, dost město, okresky, no a s 6 válcem bych si toho výkonu moc neužil, navíc myslím po studený noci si ve městě těch 15 litříků spapká cooo :wink:

Ony ty tříválce zas nejsou tak líný, když v tom nejedeš ve čtyřech lidech s plným kufrem, tak je to v poho, ze závodění už jsem vyrostl a spíš si vychutnávám pohodovou jízdu a koukám, jak mi v nádrži neubývá benzín...mám rád oplácké tříválce, páč jezdí na vzduch :twisted:
BATMOBILE - Béčko, 54 koní (max. 160 km/h), socka edition :)
WOLVERINE - Céčko, 60 koní (max 170 km/h), snob edition :)
NoX

Příspěvek od NoX »

s tou v6 se mimo mesto na trasach neni problem dostat k 7 litrum, kdyz umis, tak i pod ne :-)) neni to zrovna zrout.. a po meste zalezi hodne na stylu jizdy... nejvetsi problem je, ze kvuli krasnymu zvuku motoru je radost to vytacet, lidi kolem se otaci,a benzin mizi :-DD

btw, u toho V3 motor, jak mas ty tri valce poskladany do V? :-D
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

NoX-> Diky, jeden predface nabizi i Karolko a je navic i s dopravou od dj-si, z Brna nevim jak to prepravit, ale diky..

Cross Diky moc, dneska uz jsem vyfaral, jak zavrit kapotu, takze uz to muze zustat i venku, ale kdyztak ti dam vedet.. Mozna by to tu garaz preci jen sneslo..

Dnes se na to vecer este bude divat odbornik, tak si este pockam.. Ale taky me porad laka jine auto, treba http://autobazar.avizo.cz/opel-astra-3222450.html
Poslal jsem fotky par "vykupitelum", uvidime, co nabidnou

edit: este me napada jedna takova vec: 9. dubna mi konci povinne ruceni, ale ja uz jsem dostal slozenku na dalsi rok a pred nehodou ji i zaplatil.. Kdybych se rozhodl ted corsu sesrotovat, tak bych ty prachy dostal zpet, nebo ne?
Dalnicni znamka, co mam nalepenou na skle je asi ztracena, ze?
Corsa B 1.0 12V 1998
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Tak corsa je ted u Hanize, ted si jen pockame na dily
Bohuzel se k tomu pridal i chladic, ale Haniz se ho snazi zalepit, tak uvidime, snad mi pak nevytece na dovolene;-)
Corsa B 1.0 12V 1998
NoX

Příspěvek od NoX »

nechces tam chladic z c20xe nebo z v6? :-D ty mam doma :-D navic -D
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

:-D to by mi ten muj motor z vysavace asi zmrznul, s takovym chladicem:-D
Corsa B 1.0 12V 1998
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

tak naraznik je doma, jeste jednou mockrat dekuji za pomoc Karlkovi a dj-si

BTW: Vaneone, dival ses uz po tech svetlech?
Corsa B 1.0 12V 1998
vaneon
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaneon »

světla jsem pohledal ale jsou buď ulámaný držáky nebo rozbitý skla takže asi nepomohu :-(
Vaneon Opel Corsa B 1.0 12V 5dv. červená ...
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

neva, dik za snahu..
Corsa B 1.0 12V 1998
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Tak dnes navsteva v H+P, takove curozdrdy pojebat, vazne.. Mi melo dojit, ze za ty ceny to bude odpad.. Sice krasna zelena barva, ale kapota jakoby na ni sedl slon, zespod rezava jak snehurka a celo tak samo.. Blatniky uz radsi nezajem..
takze jsme nasli jiny vrakac, skoro jak z filmu:-) No a tam stribrna corsa ve slusnem stavu, dily za ctyrku, zitra odvoz, tak doufam, ze uz to ted s crossem dovezem, ne ze se zas pojedem projet
Corsa B 1.0 12V 1998
Gringo_Joe
Člen Corsa Clubu
Kontaktovat uživatele:

Obrázek

Haniz je jednim slovem borec - jeste se to nabarvi na rudo a nepujde nic poznat:-)

Akorat mi ted chcipa motor po startu, staci se trochu oprit do plynu a otacky uz se drzi na osmi stovkach, ale ma to tendenci zkomirat, budu si na to muset zvyknout. Cert vi, co se tam jeste potentovalo..
Corsa B 1.0 12V 1998
Odpovědět