No ted abych pravdu rekl tak nevim ze by tigram zacinal tachometr od 20, ale to je jedno pokud tobe zacina od nuly tak mas uz le. nahon a kdyz je do 20 tak je jeste mechanicky, lanko, no tak nevim jak by si to rozumelo, ale kdyz sezenes budiky 0-220, tak by nemel byt problem jen aby ti to ukazovalo dobre, ale je fakt ze grafika a rucicky jsou pekny kamos to ma v corse a je to fakt parada
Suby ten sem kontroloval, skusil sem aj jesi se točí jako bez vyndany přístrojovky a točí (mysim ten caplik v te šňůře) a tak sem ho tam 2x zapojil znova (měl sem to 2x rozebrany) a furt nic, ještě skusim ty pojistky no, ale ja se v těch pojistkach nikdy nevyznal, jako vim že sou ty symboly na tom plastu, ale dyž ja ani nevim jak ten plast natočit
Lidi,jak se sundaj ručičky z tachometru a otáčkoměru...Násilím to nejde ..Jsou zalepený?palivo a teploměr mám dole,to je na drážku,ale ty dva nemůžu zaboha schodit..potřebuju oskenovat ty pozadí...nebo nemá někdo doma scan originálů?Hlavně v měřítku...
Díky
jde to
jen kluci popremyslejte jak je tamdat znovu zpatky do puvodni polohy
ja je rozebral a zase slozil ale zaboha jsem to nemohl dat dokupy rychlost +- 5 km/h teplota to same a palivo sme dal podle plne nadrze ale taky to neni ono
tak teplota a palivo mají hřídelky s plošlou,takže jinak dát nejdou(plast)
a tacho a otáčkoměr, jsou podle mě nalepený na lepidlo..hřídelky sou na pérku a ocelová....