14" jsou dobrý rozměr, na 15" mi to přišlo tvrdé a furt řešit škrtání... Sám jsem měl vyhlídnuté 14", ale Corsa skončila dřív, než bylo v plánu Každopádně jsou hezké, bílou na kolech můžu
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Nebudeš, já měl 185/60 R14(tzn. ty máš ještě nižší profil) a úplně bez problému. Je teda pravda, že jsem měl 6x14 a ne 6,5x14, ale myslím si, že by to mělo být v pořádku Snížené to nemáš, ne?
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění Prosím ->
Já měl na 15" o 4cm dole a kola 7" s pneu 195/50. Občas to škrtlo. Raději kup kvalitnější pevný na tu 1.4, štelovák je zbytečný. Stejně to hodíš tak na 40-60/40, protože pak je to nepoužitelné. Zbytečná investice podle mě. Pokud budeš mít to GSi jen pro zábavu, okresky, okruhy atp, tak tam by to tak nějak smysl mělo. Ale na daily podle mě zbytečnost, stejně to nastavíš jednou a pak na to nesáhneš
no tak ja stejne potrebuju tlumice a kvalitni serii nesezenu za 4500 (tlumice+pruziny) a kdyz vezmu FK nebo JOM a nebudu auto tahat po zemi tak chvily vydrzej a jelikoz je to daily car se kterym chci tuhle sezonu objet par srazu tak se to bude siknout
edit:myslim si ze o.z. jsou dost kvalitni kola na tu 1.4ku
Corsa B 1.4 8v Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
ty stelovaky jdou brzo dopr.... protoze kazdej v zadu vyhodi misky na pruziny a vepredu to sesroubujou na doraz coz u me nehrozi snazim se jezdit opatrne a vyhejbat diram pres retardery jezdim taky pomalu takze by mel nejakej ten patek vydrzet vesmes bude na daily nastavenej na klasickou vejsku a jenom na srazy pujde dolu
Corsa B 1.4 8v Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
ještě k těm gumám, nechceš dát 185/60 ? vím o jedněch za super cenu, sám sem je chtěl už kdysi na corsu, ale na litrovej motor to nemělo cenu a teď kdybych nesehnal 15, tak jsem chtěl 14 s tímhle obutím http://www.pneunet.cz/pneu/15075/regal- ... 2-H-letni/
Corsa B 1.0 12V ECO tec - 55PS → → → Punto MK2 1.2 16V HLX - 80PS