Zdravim. Ludia poradte mi ked dam do parkovaciek namiesto klasickych w5w toto http://www.narva.sk/default.asp?mtc=0&c ... tiid=20590 nebude tam chybat ten odpor pretoze ziarovky narozdiel od diod dost zeru. A bojim sa aby mi tam potom nieco nezhorelo.
pozor na zivotnost, udava sa ze vydrzia omnoho dlhsie, ale opak je pravdou. Ja som ich kupoval asi 3x ale potom ma to omrzelo. Jedna zacala blikat po tyzdni, dalsia prestala svietit po necelych dvoch tyzdnoch. Ledky su totiz nachylne na 2 veci a to vykyv napatia a otrasy..
chucki píše:ba_djjour> ja je mam asi rok a půl ve VW každej den s nim jezdim a zatim svítej. A to jezdim každej den po Praze, takže o otresy neni nouze
nj, vw neni corsa, a v mojom pripade to je urcite stary alternator..10 let je poznat
tak ja som mal vzdy biele (aj farba svetla, aj farba plastovej objimky) a mal som tie co su na obrazku (kuzelove) aj s klasickym tvarom. niekomu praskaju aj obycajne ziarovky.. a daval som LED aj do budikov, tam mi tiez odisli po tyzdni. tak neviem, asi mam fakt blby alternator s velkym vykyvom napatia. kazdopadne ich vyskusaj. odporucam ale klasicky tvar lebo tieto kuzelove svietili slabsie.
hoši ja měl v GSíčku hrozně dlouho modrý LED diody a svítily nádherně. Pak sem ae kópil bílý do služebních aut a máti do Déčkové Corsy a čím novější to auto bylo, tim dřiv ty parkovačky odešly ... prvně začaly problikávat, a pak už vytuhly uplně!!! tak jaky mam kópit??