Tak tohle mě vážně dostalo...
Kamarádka má profil na jedné seznamce a pal jí týpek. Málem jsme umřeli smíchy...
Je tu mi smutno a moc se mi stiska po Lásce je tu nikdo z vás které ji hodně moc chybý Láska,něha, a moc krásních věci?Egistuje na tom světě nějaka spravidlinost.
Hledam tunle cestou hodně moc krásní v stach na pořad.Chci lásku opravdovou, být milovan, chci moc krásně mile nežně se zněkým bavit, chci aby jsme byly na sebe moc hodný měly se moc rádi a jeden druhému vychazely vtřic a neubližovaly si a nehledaly na druhém mouchy, chovali se k sobě slušně.Dále chci stebou proživat nahérnou romantiku, pokaždý jak by jsme byly spolu naherně něžně se milovat.Hodně moc semi tu stiska po tobě lásko.Kde pak tě mám Lásko.Čekám tu stalé na tebe Lásko vytoužena..
suby píše: Je tu mi smutno a moc se mi stiska po Lásce je tu nikdo z vás které ji hodně moc chybý Láska,něha, a moc krásních věci?Egistuje na tom světě nějaka spravidlinost.
Hledam tunle cestou hodně moc krásní v stach na pořad.Chci lásku opravdovou, být milovan, chci moc krásně mile nežně se zněkým bavit, chci aby jsme byly na sebe moc hodný měly se moc rádi a jeden druhému vychazely vtřic a neubližovaly si a nehledaly na druhém mouchy, chovali se k sobě slušně.Dále chci stebou proživat nahérnou romantiku, pokaždý jak by jsme byly spolu naherně něžně se milovat.Hodně moc semi tu stiska po tobě lásko.Kde pak tě mám Lásko.Čekám tu stalé na tebe Lásko vytoužena..
[/list]
Chlapik si kupi noveho Hummera H2. Dojde na pumpu a zacne tankovat.
Tankuje hodinu, dve hodiny, tri hodiny. Stale tankuje.
Pumparovi to uz zacina byt blbe, tak vyjde von a krici:
- Sefe, a co takto vypnut motor...?