Děkuji, hraje to hezky, na plno sem to raději nedal pač nechci měnit znova čelní sklo
btw povinné serepetičky a zesilovač budu mít pod tím deklen(odklopením zadních sedaček se uvolní prostor) a jediný co nebudu mít tak rezervu(to nějak vymyslím)
už se těším až budu mít auto poskládaný a budu
už sem je našel( kdybys to u mě viděl tak pochopíš proč v tom mám chaos, všude díly na corsu) tak je nafotím, k tomu sem se ještě nedostal ale mám je a jsou v pořádku
Jooo... fugy má celkem bordel v dílech Když si vzpomenu jak dlouho hledal klíče od příčníků, tak se musím smát Jeho GSi najdeš v každý místnosti v baráku
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
fošno když si taky vzpomeneš v pondělí ve 4 odpoledne, že jedeš pro příčníky tak se nediv, já měl naplánovaný že to najdu v úterý a tys mi v tom udělal chaos navíc to GSi je fakt objemný, když si vemeš, že ho mám doma dva a půlkrát
Takovou krasnou pojistku jsem měl taky,ještě jsem si ji udělal modře svítíci,abych videl jestli nemám zaplej zesík
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
Ja už si to nepamatuju,zesík jsem prodal,ale kouknu jak jsem to měl.
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..
no je to slabej modrej kabel v ISO konektoru, ale já sem tomu právě nerozumněl, se na to musím kouknout, teoreticky to umím zapojit, ale prakticky nic moc