Pedros1 - Corsa B 1.2 - 33kW.. "Red Devil"

1993-2004

Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder

Odpovědět
Gooder

Re: Pedros1 - Corsa B 1.2 - 33kW

Příspěvek od Gooder »

Což o to, jdou všechny možnosti, ale nepřijde mi to jako nejlepší řešení, ale jestli se teda rozhoduješ mezi těmito možnostmi, tak zvol ty zadní sedačky. Ten C-sloupek je opravdu kravina a může Ti opravdu něco udělat. Nevím, jestli stále v Praze je, ale zkus trenažer nárazu v 30km/h a budeš hodně překvapený, co to s Tebou udělá v tak malé rychlosti :)

Uchycení pod ty sedačky mi přijde opravdu méně nebezpečné. Ale jak moc, to necháme na policii :lol: ba ne, i tak přeju hodně štěstí, ať se dílo daří, i když si víc přeju, aby Tě brzy přestalo bavit je pořád rozepínat a zapínat a chtěl to vyměnit zpět ;)
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím -> Obrázek
Pedros1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedros1 »

Uvidíme, jak dlouho mě to bude bavit. :D :)
JurdaMichall

Příspěvek od JurdaMichall »

Ahoj ja když jsem měl sedačky a pásy v minulém autě tak mně nikdy nepřestalo bavit se poutat, ale je fakt že na ježdění po městě je to opruz když to udeláš desetkrát za den. Pásy jsem měl uchyceny v podlaze za sedačkama a podlahu jsem v tom místě vystužil silnějším čtvercem plechu aby se to nemohlo vytrhnout kdyby náhodou. A ani policajti s tím nikdy neměli problém.
Pedros1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedros1 »

No já po městě moc nejezdim, ale tak uvidíme no. :) Koukal sem na pár fotek a hodně lidí to má taky v tom "C" sloupku. :) Buď to tak budu mít taky nebo v zadních sedačkách a nebo to budu muset vyřešit jinak. :) Čekám jen až mi přijdou ty pásy a podle nich, jak budou dlouhý. :)
jamal.jefries

Příspěvek od jamal.jefries »

do toho c sloupku to fakt nedělej protože ty pásy tě nezadržej ale posunou se i s karosérií takže v tom maj kluci pravdu ale do tý podlahy si myslim že by to mělo bejt v pohodě protože i když se koukneš na plno sportovních aut tak to maj taky do podlahy :-) :-)

edit: jinak jestli to sou ty co měl fugy tak mu zrovna zachránily prdel viz. viewtopic.php?f=9&t=4716&start=105
Obrázek
Corsa B 1.4 8v
Corsa B 1.6 16v 78kw GSI under construction
Pedros1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedros1 »

Jak řikám, uvidim jak to udělám. ;) Musim počkat až mi přijdou a podle délky se uvidí. :)
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Udělej to takle a nic jiného nevymýšlej, jestli chceš z auta vylézt živý. Tohle je jediný možný rozumný způsob uchycení. Osobně, kdybych to řešil, uchytím je přesně takle. To auto je v těch místech pevné(musí být, když jsou tam origo pásy). Mít peníze a koupit kvalitní sedačky, udělal bych to takle ;)

Obrázek
Prosím -> Obrázek
Pedros1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedros1 »

No to je jedna z možností jak sem to chtěl udělat, ale sedačky tam zůstanou. :) Jen se trošku poštelujou. :)
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Zadní sedačky tam zůstanou? To opravdu nedělej, to bude minimálně na pokutu, protože budeš mít vzadu místa pro sezení, ale povedou ti tam pásy + nebudeš mít u zadních sedaček pásy. Stejně tam nikoho nebudeš moct vozit a jestli jo, tak bude s prominutím blbec ten, kdo do toho auta vleze. Nebude připoutaný a může si něco udělat o ty Tvé pásy.

Navíc si uvědom, že Tě policie může poslat jakékoliv STK, když se jim bude zdát, že to auto je opravdu nebezpečné. Na těchto STK Ti pak nepomůže ani svěcená voda ;)
Prosím -> Obrázek
Fošna

Příspěvek od Fošna »

"Navíc si uvědom, že Tě policie může poslat jakékoliv STK, když se jim bude zdát, že to auto je opravdu nebezpečné. Na těchto STK Ti pak nepomůže ani svěcená voda ;) "

To říká ten, kterej bude měnit motor, brzdy a nemá zadní sedačky.... v papírech je snad psáno, že má corsa 5 míst ne?? To jim asi na stk vadit nebude :lol:
Corsa A 12NC (43PS)--- EX
Corsa B X14SZ (60PS)--- EX
Astra F X17DTL (65PS)--- EX
Zafira A Y20DTH (100PS)
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Já s tím počítám a chtěl bych taky přetypovat počet míst v TP. Blok motoru zůstane stejný, takže kód motoru sedět bude, něco jiného by bylo, kdybych tam dal 16V, který každý rozezná, ale ta hlava se víceméně liší na první pohled jen sáním a nepředpokládám, že tohle někoho praští do očí. Na větších předních brzdách nevidím nic špatného, něco jiného jsou ty kotouče, ale to bych dělal nejdřív v létě, takže času dost to pořádně promyslet, případně si to rozmyslet :wink:

Já o těchto problémech vím, jen jsem upozorňoval na to Pedrose, co mu s tím hrozí. Ale asi se shodneme na tom, že je lepší nemít zadní sedačky, než je mít a mít k nim zavedené 3bodové pásy. Musí počítat s tím, že jestliže tam ty pásy dá, musí se rozloučit se sedačkami, proto bych to pak taky řešil přetypováním, ať má klid :)
Prosím -> Obrázek
Pedros1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedros1 »

Hele a napadlo mě, co vydat jen sedáky? Opěrky nechat? To je taky blbej nápad? :D
Gooder

Příspěvek od Gooder »

A proč je nechceš vyndat úplně? :wink:
Prosím -> Obrázek
Pedros1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pedros1 »

Protože se mi to bez nich nelíbí. ;)
Gooder

Příspěvek od Gooder »

Aha a já myslel, že tam budeš chtít někoho vozit :lol:

Podle mě to bude lepší, než tam ty sedačky mít kompletní. Bude z toho alespoň patrné, že tam nikoho nevozíš :wink:
Prosím -> Obrázek
Odpovědět