Berry> minimike je neměl, měl takový bílí jakoby origo ne?
vodpadek> můžeš je zkusit sehnat v elite, ale v ČR nejsou klasicky k sehnání
pdk> kombík s brazilcema bude pecka!!!
ahoj.. tak ty svetla jsem sehnal celkem bez problemu.. viz. http://ecat.elit.cz/ArticleDetails.aspx ... leTypeID=1 bohuzel jsem zjistil ze ten protikus se zarovkama tam jaksi nepasuje takze ted babo rad kde to sehnat.. svetla vypadaj suprove sehnal jsem je za 380,-/ks ale jaksi neni mozno namontovat neb tam nemuzu dat zarovky.. reseni by asi bylo to nejak sbastlit a zapojit.. ale rad bych aby to vypadalo.. jak jsi to vyresil ty? mas ten potrebnej protikus ci pripadne si to zapojil tak nejak bay se nereklo? jeste je tam totiz problem s obrysovkou.. ty novy svetla nahore diru na obrysovku nemaj.. nabizi se logicky dira dole.. ale nevim zda to muze tak byt zapojeno.. mas nejakou radu?
Opel Corsa B, 1.0 12V 12/97 3dv. černá kráska z Itálie
řeknu ti to taklen proč myslíš že sem kupoval drahý tyhle světla než bych koupil ty z ELITU za pakatel... tyhle sem jen nasadil a jezděj, když někdo chce ušetřit tak at si řeší jak je koupit v ELITU a pak řeší jak mu budou fungovat, já tohle neměl potřebu řešit, tak sem radši dal 1800 za bezproblémovou věc(ikdyž 780kč bylo poštovný) oproti 800 za něco s čím budu mít moc práce jestli ti můžu poradit tak se na tyhle světla vykašli a kup ty normální euro a příjdou ti domu bez práce http://shop-tuning.cz/e107_plugins/data ... =5&koko=24
no kdybych to vedel driv ze to budu muset resit a ze nebude sedet ten protikus tak jsem se taky na ne vykaslal no co nadelam.. vyhodit je je mi lito.. takze to zkusim nejak poresit.. ten protikus s objimkou by nebyl problem vyrobit jen to nakreslit.. stroje a vybaveni na to mam v praci no uvidim.. nejak to dopadne..
a resis nejak to ze na svetlech neni vyrazena homologace? nebo treba na tvejch jo ale na tech mejch ne.. jde mi o to pokud to budu mit na aute jestli me za to muzou benga setrit
Fugy-co to máš za lízo?to neni orig ne?ja jsem teď kupoval v autokelly,a v těch rohach to nemam takhle dolu.
Za oknem padá sníh,v garaži smrdí líh.Všechno odmastit vyleštit motor,přemýšlim nad tim,jak udělat prostor.Všechno je venku,leští se leští,venku zas snih pěkně sviští.To je teda vděk,už se šteluje podvozek.Chybí dodělat pár vad,už mě čeká Tuning kap..