po více než týdnu schánění a lítání mám technickou takže kdy že bude srazík?
takže v neděli se tam pokusím udělat ty přední kompa. kabely a zesík už tam mám takže cááájk.
ty plasyty původně zakrývali jakýsi 5cm repráčky v palubce. jelikož dám 6,5" do dveří tak sem tohodle místečky využil na výšky.pod ně přijdou nejspíše vyhybky.
no v autě to bude vypadat určitě lip. na těch fotkách to vypadá fakt blbě ale ty průchody nejdou z úhlu řidiče či spolujezdce vidět.
dneska padla moje proozatimňí maximálka
s 5ti lidmi sem dal 150
s 3 sem dal 160 ale musel sem brzit kvůli autům předemnou. kdybych jel sám tak těch 170 dám v poho.
160@cca5500ot
mohlo by to míň vybrovat okolo zrcátek a rukojetí na dveřích.plato bude nový co nevidět,.
ve čtvrtek jdou ovály do světa:-(
ale v půlce února bude objednávka tý eminence
mezitím snad zvládnu udělat dvojitý dno v kufru a to plato.
nevíte čím zadělat ten hnusnej výřez u toho repra? jinam sem ho dát nemoh kvůli otvoru..
nemáte typ na nějaké kliky s rukojetí ven od tapecu? ve tvaru S ?
jinak to hraje vcelku dobře ale nejde to moc nahlas. taky jim dávám od 40Hz vejš... už aby byl sub a já jim ulevil.
kolo mi upadlo u trábika ale to maximálka zdaleka nebyla:-D jinak zase nebudu mít kde to zkusit možná časem hraje to dobře:-) ale se subáčem to bude jiný kafe
Měl si celou corsu odstrojenou?? Blatníky..všechny koberce..a koukal si zespoda na nosníky? Až to uděláš tak si tu maximálku rozmyslíš....kámošovy se na áčkový corse propad tlumič s podběhem do kapoty
Naposledy upravil(a) Svoby dne 23 led 2008, 19:58, celkem upraveno 1 x.
zrezlá je minimálně:-) předemnou to měl automechanik, udělal z dvou cors jednu dobrou až na to že to zase blbne s těma otáčkama je to uplně v pohodě auto.