Pepino Corsa B 1.4
Moderátoři: pdk88, jamal.jefries, Bobek, Gooder
-
Re: Pepino Corsa B 1.4
Jak to poznáš když vemeš jiný auto někoho z rodiny rozsvítíš to proti zdi tlumený zvlášt a dalkový taky no uděláš si rysku něčim abys to viděl tu rysku pro tlumený a pak udělej pro dálkový tu rysku pak dej sví auto a dělej to podle těch rysek co nejpřesnějc pak ti jdi večer projet a když na tebe nikdo nebude blikat je to dobrý tak jsem to dělal taky a cajk hlavně vše večer dělej 

Opel-svěží myšlenky=lepší auta
- Pepino
dobrý nápad vyzkouším to, ale jak na pech máme doma jen nákladák a vw passat a tem má čočky tak nevim seženu kámoše ten mi posvítí dík za tip

Jinač dnes zrcátka v černé - mat jde to všechno pomalu není čas ale snad se někam dopracuju

Jinač dnes zrcátka v černé - mat jde to všechno pomalu není čas ale snad se někam dopracuju
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Pepino
Tak přidávám nějaké nové fotky. Dnešek jsem celý strávil na corse oprava rzi v zadních podběhách, oprava prasklého nárazníku, lakování brzdičů, výměna brzdových destiček a kotoučů, a různé jiné drobnosti.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Pepino
Kluci nemáte někdo doma relé na spínání stěračů a ostřikovaču mě to nefunguje , nemáte?
- Pepino
Tak manžeta řadící páky a tapec jsou u čalouníka snad si pro to zítra dojedu 

- Kevin
- Lukkas
- Administrátoři
- Kontaktovat uživatele:
slušeli by jí čirý světla s černýma vnitřkama ..
A ten hokejista a japko z těch zadních vrat pryč, bude to vypadat líp ..

A ten hokejista a japko z těch zadních vrat pryč, bude to vypadat líp ..

Black Opel Corsa A 1.5D
>Moje Corsa<
>Moje Corsa<
-
- Pepino
díky kluci za odpovědi. čirý světlá mám doma ale vnitřek je chrom, vzadu pujde všechno dolu i ten hnusnej opel a boční lišty bych chtěl taky dolů ale stále váham. Jinač rez bude první na řadě ta je hnusná, ale jelikož maturuju a doma furt poslouchám že ležim furt pod autem nebo jsem v truhlárně tak to musí počkat ještě měsíc pak se na to vrhnu.Dneska jsem přítulce řekl že budem kupovat v červenci stavitelnej podvozek za těch 4900,- a ona že jo že super aspoň to prý bude líp sedět, to mi řekla a to tomu rozumí jak já praní ( takže vůbec ):D 
Btw. nemáte doma někdo čirý s černým vnitřkem vyměním za čiré s chrom vnitřkem
jo a tapec bude černý prošitý červeně, ale mám za to že se vám asi líbit nebude, ale uvidíme a manžeta je černá koženka prošívaná červenou nití ale bude to až v uterý čalouna odjíždí a vrátí se v pondělí večer
A ještě jedna věc nechcete někdo ty zadní světla ? mě se nelíbí ja je klidně vyměním i za origo prozatím pak si koupim jiný.
To lukkas: Když se koukneš na třetí stránku dole tak mám nasazený ty čiráky, ale musel jsem je sundat protože jsem nevěděl jak je nastavit sem oslnoval každýho protijedoucího a když jsem se je pokoušel nastavit tak mi vypad ten horní šroub načež jsem zjistil že tim se to nedělá
Mám dát zrcátka do barvy ??????

Btw. nemáte doma někdo čirý s černým vnitřkem vyměním za čiré s chrom vnitřkem

jo a tapec bude černý prošitý červeně, ale mám za to že se vám asi líbit nebude, ale uvidíme a manžeta je černá koženka prošívaná červenou nití ale bude to až v uterý čalouna odjíždí a vrátí se v pondělí večer

A ještě jedna věc nechcete někdo ty zadní světla ? mě se nelíbí ja je klidně vyměním i za origo prozatím pak si koupim jiný.
To lukkas: Když se koukneš na třetí stránku dole tak mám nasazený ty čiráky, ale musel jsem je sundat protože jsem nevěděl jak je nastavit sem oslnoval každýho protijedoucího a když jsem se je pokoušel nastavit tak mi vypad ten horní šroub načež jsem zjistil že tim se to nedělá

Mám dát zrcátka do barvy ??????
-
Pepino Pepino, že ty mi čteš myšlenky?
O tom podvozku přemýšlím taky, díky Fugymu, a o těch černých čirých taky, teda přemýšlím, ty chci 
Jinak si myslím, že ten tapec bude vypadat dobře, když to budeš mít v barvě auta
Takovou slečnu ti závidím, ta moje mi včera řekla, že asi bude mít averzi k mýmu autu
Ono jsem s ní byl od středy do neděle na chatě a dost času jsem trávil u auta, asi se není čemu divit 

Jinak si myslím, že ten tapec bude vypadat dobře, když to budeš mít v barvě auta

Takovou slečnu ti závidím, ta moje mi včera řekla, že asi bude mít averzi k mýmu autu

Naposledy upravil(a) Gooder dne 29 dub 2011, 22:46, celkem upraveno 2 x.
Po silnicích se pohybuje pár řidičů a spousta držitelů řidičského oprávnění
Prosím ->
Prosím ->

- Pepino
Tak ještě štěstí že máš černou corsicu a já červenou aspoň to nebude stejný
:D:D:D
No to mi řekla dneska když jsem s ní strávil celý den, jinač to slýchám taky:D
Zrovna když jsem jel za tebou tak mi řekla že by chtěla mít corsu a být v corsa klubu, že bych se s ní možná taky scházel víc
:D:D:D:D:D:D

No to mi řekla dneska když jsem s ní strávil celý den, jinač to slýchám taky:D
Zrovna když jsem jel za tebou tak mi řekla že by chtěla mít corsu a být v corsa klubu, že bych se s ní možná taky scházel víc

Naposledy upravil(a) Pepino dne 29 dub 2011, 22:48, celkem upraveno 1 x.
-
A k těm zrcátkům, mně se celkem dost líbí v tý černý, že to ladí ke zbytku, ale to je asi věc názoru.
No ale světla budeš mít nejspíš ty dřív než já. Ségra mi totiž půjčila 10 na auto a rád bych ji to vrátil co nejdřv + chci ten podvozek, to asi dřív umřu, než budou světla
To není špatný nápad, řeknu ji, ať si ji pořídí taky
ale konečně mám smysluplnýho koníčka a ono se jí zase něco nelíbí 
No ale světla budeš mít nejspíš ty dřív než já. Ségra mi totiž půjčila 10 na auto a rád bych ji to vrátil co nejdřv + chci ten podvozek, to asi dřív umřu, než budou světla

To není špatný nápad, řeknu ji, ať si ji pořídí taky

Prosím ->
Prosím ->

- Pepino
To teda nevim jestli světla budou dřív protože tátovi dlužim osmičku takže dřív jak za dva měsíce to nebude
-
Dobrý, netopím se v tom sám
a počítám taky 2 měsíce, možná 3.
Jak jsi se ptal na ty světla dozadu, tak někdo v inzerci tu nabízel ty originální

Jak jsi se ptal na ty světla dozadu, tak někdo v inzerci tu nabízel ty originální

Prosím ->
Prosím ->

-
já říct slečně že si kupuju podvozek za bůra, tak mi řekne " kdybys mi raději koupil tu novou kabelku guess.. - >
" takže to máš dobrý Pepino